Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCIn26

MŁODA czy STARA dusza ?? Wiecie kim jesteście ??

Polecane posty

Gość Numerologiczny Jedenastek
Seks nie ma tak prostego przełożenia na jakość związków. Homoseksualiści najszczęśliwsi w związkach? Hm, nie zauważyłem.

Gość marCIn26
Księżyc jest statkiem kosmicznym, skąd nas obserwują i kontrolują nas. Księżyc nie jest prawdziwym satelitą Ziemi a maszyną, która została tutaj zainstalowana żeby kontrolować ludzi. Jesteśmy dla nich jak stado owiec

Nie jestem przekonany co do tych teorii spiskowych.

Gość marCIn26
To nie teorie spiskowe. Ale dobrze, że wiesz o zamachu ;) Za kilka dni Euro2016. Polska znowu w roli outsidera, turniej wygrają Niemcy po finale z Hiszpanami. Francja i Włosi w półfinałach. To już dawno zostało ustalone. NIedługo o tym się przekonamy. Polska odpada w 1/8 po meczu z gospodarzem.

Czytałem jakieś tam rzeczy (na blogach) o Plejadanach, nie przekonują mnie. Niektóre rzeczy czuję, inne ogarniam rozumowo, co do pozostałych nie mam zdania. Co do Smoleńska, nie mogę się pozbyć myśli, że był to zamach, podobnie jak z matką Madzi - od początku mówiłem, że nie jest przejęta śmiercią córki (wyczułem jej emocje).

Gość gość
Bardzo łatwo jest rozpoznać, czy dusza jest młoda, czy stara. Sprawdza się po hemoroidach. Im więcej żylaków o***tu, tym więcej przeszłych wcieleń :classic_cool:

Gość Zasłonka w kabinie
A możesz wyczuć, co powinnam robić? Czy powinnam postawić na zawód A, czy B?

Nie mogę dokonywać wyborów za innych ludzi.

Gość Zasłonka w kabinie
Ha, masz zadatki na wróża :P

Nie śmiej się. Każdy z nas ma swoją drogę do pokonania i własne błędy, na których się uczy. Czasem pozornie zły wybór jest dobrym wyborem, bo doprowadził nas tam gdzie mieliśmy się znaleźć. Mogę Ci rozumowo i racjonalnie doradzić co bym zrobił na Twoim miejscu, ale nie wiem, co jest dla Ciebie dobre. Nie jestem uprawniony do takich ocen. Czasem tylko wyczuwam, jakie dane działania pociągną za sobą efekty, ale to nie jest zależne ode mnie. Zdarza się to głównie w przypadkach kiedy np. czytam pewne historie, co do których mam stosunek emocjonalny.

Gość gość
To pech. Robię dwie rzeczy. W obu jest duża konkurencja i nie mogę sobie pozwolić na doskonalenie się w jednej i drugiej. Muszę wybrać, bo nie mam czasu na obie. A nie wiem którą :)

Któraś z nich rajcuje Cię bardziej?

Gość gość
Obie :) W tym problem. Nie wiem na co postawić, bo lubię robić i jedno, i drugie :D

Gość gość
podbijam