Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCIn26

MŁODA czy STARA dusza ?? Wiecie kim jesteście ??

Polecane posty

Gość gość
Marcin, przeczytaj sobie książkę o inkarnacji to się dowiesz, a nie zadajesz wiecznie pytania.

Gość gość
Nie jestem 9 :)

Gość marCIn26
akimke A czy potrafisz mi odpowiedziec na to pytanie : Czy jeżeli przez całe to wcielenie nie zaznam seksu to w następnych wcieleniach nie będę musiał już z tym nałogiem walczyc ?

Gość marCIn26
Zadaję pytania na które tak naprawdę "znam" odpowiedź ale mam potrzebę upewnienia się co myślą inni. Te pytania które zadaję to pytania, na które sam już wcześniej sobie odpowiadałem.

Gość gość
Dlaczego miałbyś nie zaznać seksu ? Brzydki jesteś ?

Gość gość
To po co zadajesz pytania, skoro znasz odpowiedź ? Piszesz jak laik, a potem okazuje się, że siedzisz w numerologii :D i piszesz jak ekspert ;)

Gość marCIn26
Brzydki nie ale czekam na prawdzwą szczerą miłośc. NIe zrobię tego z kimś kogo nie jestem pewny w 100% że to moje przeznaczenie. Mam 26 lat i poczekam ile będzie trzeba. A czy się doczekam to już inna sprawa. Jeśli nie to umrę jako prawiczek ;) Poza tym jestem samotnikiem, nie mam znajomych za specjalnie. Zawsze tak było. Ciągle buntowałem się przeciw złu jako dziecko. Od zawsze romantyk. Teraz słucham sobie tej melodii któa bardzo mi się podoba https://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI

Gość marCIn26
Może po to aby porównac swoje doświadczenia z Waszymi ;) Dzięki temu łatwiej będzie mi określic na jakim jestem poziomie a na jakim Wy ;) Jeśli uznam, że ja wyżej to ja zacznę Wam pomagac ;) Kierowac Was na właściwą ścieżkę :P

Gość gość
Czemu ma służyć rezygnacja z seksu?

Gość Numerologiczny Jedenastek
Wierzysz w osobę, która jest Twoim przeznaczeniem?

Gość marCIn26
Natomiast to co przeszkadza mi w znalezieniu dziewczyny to może byc np. kiepski głos. Mówię dośc cicho i tak jakby trochę zbyt wysoko jak na faceta. Głos to mój najsłabszy punkt i zastanawiam się czemu mam taki problem. Czy to obciążenie karmiczne ?

Gość gość
marCIn26 - Na żadnym wyższym poziomie nie jesteś, bo gdybyś był, to byś nie zadawał pytań jak przedszkolak. I sam nie wiesz chyba czego chcesz, co dowodzi, że na wysokim poziomie nie jesteś.

Gość marCIn26
Sex potrzebny jest tylko w celu poczęcia dziecka ;) Czy może nie ? Mój oświecony znajomy uprawiał seks tylko 3 razy ze swoją żoną i za każdym razem w celu poczęcia dziecka. Jest baptystą.

Sex jest normalną biologiczną potrzebą Twojego fizycznego ciała. Może być też poniekąd wyrazem uczuć do drugiej osoby. Nie ma wg mnie niczego złego w tym, że ciało sprawia, iż możemy odczuwać przyjemność.

Gość marCIn26
Absolutnie nie twierdzę, że jestem na wyższym. Od kilku osób na pewno jestem na niższym. Problem ze mną jest taki, że jestem nierówno rozwinięty. Mam kilka mocnych cech np. wrażliwośc ale też kilka słabych np. silna wola. Mnóstwo pracy jeszcze przede mną. Nawet nie wiem czy na pewno dusza musi byc doskonała we wszystkim aby zakończyła swoją podróż.

Gość gość
Ten kwadrat numerologiczny nie sprawdza się jednak u każdego. Czyli to bzdura i nie warto brać tego na poważnie. Określa silne i słabsze strony.

Gość marCIn26
Numerologiczny jedenastek a co myślisz o seksie bez zobowiązań gdy jest się wolnym ?

Nie musi, czego przykładem jest Czarna Tantra.

Gość gość
Powiedz mi o jaką wrażliwość ci chodzi ? Empatie ? Każdy ją może mieć, jednak nie każdy ma wrażliwość na tyle rozwiniętą, że ma szerokie i głębokie pole percepcji widzenia świata i praw jego rządzących i kosmosu.

Gość marCIn26
Tak, kwadrat określa silne i słabe strony. Pisałem o nim tylko dlatego bo ktoś uważał, że na samej tylko podstawie liczby z daty urodzenia można człowieka podsumowac. Poza numerologią jest mnóstwo rzeczy, które składają się na nas samych.

Nie mam jednoznacznego poglądu. Teoretycznie nie mam nic przeciw niemu, przy idealnych założeniach. Niestety jednak nie do końca mamy wpływ na swoje uczucia i reakcje i to, co w założeniu ma być bez zobowiązań, dla jednej ze stron może stać się trudne do udźwignięcia. Ja osobiście wolę relacje ze zobowiązaniami, choćby przyjacielskimi. Nie wydaje mi się, żeby taki seks smakował mi dobrze.

Gość marCIn26
Tak. moja wrażliwośc to głównie empatia. Od dziecka zawsze przejmowałem się bardziej kimś niż samym sobą. Objawiało się to chociażby tym, że gdy ktoś opowiadał kawał a oprócz mnie słuchałgo ktoś inny to zawsze w pierwszej kolejnośc***atrzyłem na tą drugę osobę czy się śmieje i zależało mi na tym aby tak było. A jak działa świat ? I tu mam do Ciebie pytanie. Co myślisz o katastrofie smoleńskiej ? Katastrofa czy zamach ? Większośc jasnowidzów idzie w stronę zamachu. Podobnie ze śmiercią Leppera.

Nie jestem jasnowidzem. Wyczuwam emocje osób z którymi dużo piszę lub rozmawiam albo dzielę przestrzeń. Zamach.

Gość marCIn26
Emocje ja też wyczuwam i sam też jestem bardzo emocjonalny. Czy Twoim zdaniem przeciętnie kobiety są na wyższym poziomie rozwoju duszy od mężczyzn czy odwrotnie a może nie ma to znaczenia ? To pytanie, na któe sam szukam odpowiedzi bo mam różne za i przeciw.

Gość marCIn26
Też myślę, że zamach. Patrząc na historię wstecz ten zamach wydaje się byc pikusiem i czeka nas jeszcze wiele gorszych przeżyc. Czy Twoim zdaniem ziemią kontroluje ktoś z księżyca komu zależy na tym abyśmy na zawsze zostali dla niego tylko zwykłymi owcami, nad którymi ma kontrolę ?

Nie ma żadnych racjonalnych podstaw żeby któraś płeć była uprzywilejowana jeśli chodzi o rozwój duszy, z założenia są komplementarne. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Kobiety są bardziej emocjonalne, ale nie łączyłbym faktu posiadania jakiejś płci z rozwojem duszy. Istnieje natomiast teoria mówiąca, że stare dusze, które wielokrotnie doświadczyły wcielenia w ciała obydwu płci, częściej są nie-heteroseksualne.

Gość gość
Nie chodzi mi tutaj o żadne katastrofy. A jedynie o iluzję, tzw matrix w którym żyjemy. O manipulację już od samych narodzin, praktycznie w każdej dziedzinie, religię, związki, Boga, szkoły, uniwersytety i szczęście.

Ziemią? Ktoś z Księżyca? Nie zastanawiam się nad takimi rzeczami. Co w ogóle rozumiesz przez "kierowanie ziemią"?

Gość gość
Stare duszę to duszę praktycznie tolerancyjne na każdą inność, homoseksualizm, kolor skórę, orientację seksualną, tradycję religijne, wyznawane wartości, o ile ktoś sam nie będzie próbował narzucić swoich przekonań takiej duszy. Stare dusze często są zazwyczaj bardzo uwrażliwione i bardziej u nich właśnie widać różnicę obu płci, po prostu te wyrazy kobiecości i męskości są bardziej widoczne u takiej osoby ze starą duszą.

Gość marCIn26
Numerologiczny jedenastek Tak, to prawda. Najszczęśliwsi w związkach są homposeksualni. Lepiej znają swoje potrzeby, stąd też seks daje im o wiele większą radośc.