Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marCIn26

MŁODA czy STARA dusza ?? Wiecie kim jesteście ??

Polecane posty

Gość marCIn26

Podobno każdy z nas zanim rozwinie się w 100% i trafi do szczęścia wieczego musi przeżyc z reguły jakieś 600 do 1200 inkarnacji albo nawet kilka tysięcy.

Gość gość
Wiem. Jestem starą duszą.

Gość gość
wow. gdzie sa wyliczenia na mloda czy stara dusze?

Gość marCIn26
Po czym wnioskujesz ? ;) Porozmawiamy trochę ? ;)

Gość gość
Wnioskuję po moim portrecie numerologicznym. Z tą liczbą którą posiadam nie ma innej możliwości :P

Gość marCIn26
jesteś 11-tką ? Portret numerologiczny niekoniecznie musi się zgadzac ;) Jak dużo masz w sobie empatii ? Walczysz przeciwko innym tracąc w tym swój interes a broniąc wiary lub innych wartości ? Wierzysz w szczerą oddaną miłośc ? Czekasz na ukochaną osobę czy z braku miłości wiążesz się z kimś kto nie jest dla Ciebie ?

Gość gość
Ja jedtem stara...bardzo stara i powiedzial mi to kiedys obcy czlowiek,pewien buddyjski mnich. Wiedzial to co jest niewidoczne dla innych,mianowicie usmiech na mojej twarzy to pozor a ten swiat to marnosc dla mnie,w zwiazku z czym nigdy nie osiagne szczescia. To wcielenie to kara dla mnie.

Gość marCIn26
To wcielenie to kara, podobnie jest ze mną. Mam 26 lat i nigdy nie byłem w związku z dziewczyną. W dodatku jestem numerologiczną 6, która pragnie rodziny. Ale nie przejmuję się tym. Wime, że jestem starą duszą i cieszę się z tego, że jestem coraz bliżej ;)

Gość marCIn26
Cześc, świetnie że napisałeś. Chyba już pisaliśmy wcześniej na jednym z moich tematów kilka dni temu. Dobrze poznaję ? Otóż jeszcze niedawno miałem różne złe nawyki np. kradzież, niesłuchanie się rodziców ale teraz zaczynam nad tym pracowac bo wiem że to złe. Zastanawia mnie to co stało się z moim znajomym, który został nawrócony z dnia na dzień choc był bardzo złym człowiekiem. Pewnego dnia padł na kolana i zaczął się modlic. Od następnego dnia człowiek do rany przyłóż pomimo tego że dzień wcześniej nie miał jeszcze pracy, kradł, wykorzystywał dziewczyny, noce spędzał poza domem itd.

Gość gość
Z portretu numerologicznego, stare dusze to 9 tki, 11 stki, 22, 33, 44. Chociaż i ludzie z tymi wibracjami mogą prowadzić normalne życia, czyli o wibracjach prostych jak od 1 do 8.

Gość marCIn26
akimke Skąd masz pewnośc, że ziemia jest idealnym miejscem do przebudzenia ? Ktoś pisał mi też, że w ostatnich latach z ziemi zostały zdjęte pewne blokady dzięki którym łatwiej jest teraz dążyc do doskonałości. Skąd ta wiedza ? Jakaś literatura czy wewnętrzne przekonanie raczej ?

Gość gość
Przepraszam, zagadałem się z koleżanką. Jestem jedenastką, moja empatia graniczy z jasnowidzeniem. Ogólnie nigdy nie zgadzały mi się żadne horoskopy, portret numerologiczny owszem. Walczysz przeciwko innym tracąc w tym swój interes a broniąc wiary lub innych wartości ? - Tak. Wierzysz w szczerą oddaną miłośc ? - Tak. Czekasz na ukochaną osobę czy z braku miłości wiążesz się z kimś kto nie jest dla Ciebie ? - Czekam, ale nie zawsze trafnie wybieram. Wcielenie nie jest kara, ma nas czegoś nauczyć. Jak się z tym pogodzicie, macie szanse nawet tu na ziemi osiągnąć szczęście. Powiem Wam więcej, wręcz przeciwnie, to jest szansa, żeby się uczyć, żeby korzystać ze zmysłów...

Gość gość
dajcie linka zeby sobie wyliczyc.

Gość marCIn26
akimke Czemu uważasz, że już jestem doskonały ? Ja uważam, że jeszcze wiele wcieleń przede mną.

Gość gość
Proszę, nie piszcie, że stara dusza musi czuć się nieszczęśliwa, bo tak nie jest. Bywa nieszczęśliwa, jeśli nie realizuje swego potencjału, nie zna swej mocy, a jest to moc zmiany rzeczywistości (oczywiście każdy ją ma).

Gość marCIn26
Tak uważam bo ciągle nachodzą mnie chwile zwątpienia. Cieszę się, że mam teraz w sobie sporo mocy aby dążyc do prawdy ale czasem mam pewne zjazdy energii gdzie potrafię się wybrac na bezsensowną kilkugodzinną przejażdżkę rowerem tracąc czas. NIe wypocznę wtedy, więcej, zdołuję się że nie wybrałem się na spacer gdzie łatwiej o przemyślenia. Na rower wychodzę ze słuchawkami w uszach i słucham głupiej muzyki bez treści.

Gość gość
jedna bujda,moj ex byl 9tka i wiecznym dzieckiem, lekkoduchem. to zalezy czy jest sie ekstra czy introwertykiem oraz od wielu innych czynnikow, ktore wplywaja na ew. zamykanie sie w skorupie/

Gość marCIn26
Akimke Jak ważny Twoim zdaniem jest Cel Życia ? Moim celem życia jest rodzina ( jestem numerologiczną 6 ). Czy Twoim zdaniem jej brak może mi przeszkodzic w dążeniu do prawdy ? Chodzi mi o ewentualną frustrację którą mogę poczuc w swoim odosobnieniu ( jestem typem samotnika ).

Gość gość
Każda dusza ma dwa potencjały które może realizować

Gość gość
Teraz to każdy będzie pisał, ze jest starą duszą. Hahaha :D Stare dusze, to zazwyczaj jak pisałem, liczby 9-44.

Gość marCIn26
Sama cyfra numerologiczna moim zdaniem niewiele znaczy. W całej numerologii z resztą jest wiele drobniejszych liczb. Czytałem kiedyś 2 ksiązki o numerologii i całą swoją osobę można było oceniac np jako : 9,9,9,1 ;) Ilośc dziewiątek też ma znaczenie. Z reguły im więcej tych samych cyfr tym większa dominacja tej cyfry i z reguły jest tak, że może ona wchodzic w skrajności. Osoby, które mają np : 1,1,1,8 to materialiści. I albo ta osoba zrobi wielki majątek albo nie zrobi i tak się zagubi, że zostanie żebrakiem albo się powiesi na przykład.

Gość gość
Ja mam mnóstwo 9 i 1 :) a dokładniej 9 i 11.

Gość marCIn26
W tym celu należy nie tylko liczyc swoją liczbę numerologiczną ale rozpisac swój kwadrat numerologiczny !! W numerologii można nawet wyliczyc jaki dzień nam sprzyja a jaki nie np : czy warto coś zrobic w niedzielę czy lepiej we wtorek. Można nawet na godziny to wyliczyc kiedy na przykład najlepiej isc po podwyżkę do szefa ;)

Gość gość
Teresa Caputo medium z Long Issland rozmawia ze zmarłymi.Te dusze zmarłych ciągle są w zaświatach.Więc nie ma żadnych powtórnych wcieleń.

Gość marCIn26
gosc ale te 9 i 1 to nie te w dacie urodzenia ale w kwadracie numerologicznym. Poza tym dopiero w kwadracie zobaczysz jak się układają bo bardzo ważne są strzały ! Co z tego, że masz 9 skoro nie masz np 5. Wtedy oznacza to że Twoja na przykład strzała siły jest słaba a więc nie przebijesz się. Może byc tak, że 9 i 6 jest strzałą a więc masz srzałę do tego aby wierzyc w miłośc. Może trochę pokrętnie piszę ale jak chcesz to podam Ci tytuły ksiązek o numerologii. Przeczytałem 2 i uważam że były jednymi z lepszych jakie są na rynku. Mnóswo opinii wcześniej o nich czytałem.

Gość gość
Tak naprawdę numerologia mnie tak bardzo nie interesuje, by zabawiać się w portrety :)

Gość marCIn26
Teresa Caputo .... Czy Twoim zdaniem każdy człowiek ma tylko jedno wcielenie ? Jeśli tak to co Twoim zdaniem jest po śmierci ? Jak rozliczani są ludzie i czy w ogóle są ?

Gość marCIn26
No jeśli jesteś 9 to faktycznie numerologia nie powinna za bardzo Cię interesowac. Są ważniejsze rzeczy do zrozumienia ;)