Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Maz codziennie przesiaduje u matki

Polecane posty

Gość gość

Moj mazpo stracie pracy codziennie przesiaduje u swojej matki. Od poniedzialku do dzisiaj nie liczac czwartku siedzi u niej od rana do wieczora. Co dziennie pisal mi zebym przyjechala tam.z dziecmi, ja po 10 godzinach na nogach w pracy,odebraniu dziecka ze szkoly i ogarnieciu domu nie mialam juz sil na nic. Wiekie jego zdziwienie ze jestem odlutkiem. Juz mu powiedzialam zeby tam zamieszkal bo tak naprawde do domu wraca zeby cos zjesc i sie przekimac. Prosilam go dzisiaj doslownie prosilam zeby chociaz ta sobote spedzil ze mna bo koncze wczesniej prace to nie....on sie umowil juz ze do mamy przyjedzie po cos tam. I zebym podjechala do niego tam.... to tlumace ze nie chce spedzac popoludnia z jego matka tylko z nim. Tak naprawde caly tydzien sie nie widzielismy. Pojechal wielce obrazony. Mialam w planacg se gdzies pojsc sama po pracy ale jak usiadlam w domu tak usnelam na siedzaco.... ja niewiem jak z nim postepowac...walnal dzis focha bo sie czepiam... rozmowa nic nie daje no nawet porozmawiac z nim niemam kiedy oprocz messengera

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować