Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie pomyślały jakby wasz facet powiedziałby wam cos takiego?

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem juz 10 lat i bardzo sie kochamy...ale często tez sie kłócimy..jak to w kazdym związku i wczoraj jechalismy sobie zatankowac paliwo a na stacji zauwazylam znajomego prawnika ,który tez tankowal swoj nowy samochód... mój facet zareagował na to tak:"o prosze kogo my tu mamy ....ten pacan tankuje sobie autko sam??a gdzie podzialy sie panienki ,które tak lubi ten dupczyciel obracać" ja na to wkurzylam sie i zripostowalam mu tak:"wiesz co ?on przynajmniej jest kimś ,a ty chocbys nie wiem jak sie staral i ile dyplomów miał to klasy nigdy nie kupisz sobie ani dobrego wychowania." w odpowiedzi uslyszalam od niego taki tekst: "gdybym mial klase to bym z tobą nie był ,a ty beze mnie byś zginęła" wieczorem przepraszal mnie ze łzami w oczach i powiedzial ,że tak strasznie sie z tym zle czuje i że nigdy w zyciu nie powiedzial nic gorszego nikomu..ze chcial sie odgryzc poprostu i tak wyszlo.. wybaczylam ,ale serce mnie boli ,że takie slowa uslyszalam:( jakbyscie na to zareagowaly?czy po takim tekscie dalej bylybyscie z facetem????pytam serio

Gość gość
Ty mu pocisnelas i on tobie. Jesteście siebie warci, po co takie durne teksty z waszej strony?

Gość gość
tty zaczelas, on sie odgryzl

Gość gość
Jak powiedział prawdę to sama powiedziałaś głupotę. W ogóle z jakiej racji ty go broniłaś? Sama nieźle po mężu pojechałaś i dziwisz się że ci ogryzł, sam jestem mega cierpliwy i pewnie nic bym nie powiedział ale strasznie byś mnie zirytowała takim tekstem.

Gość gość
A Ty co zrobiłaś? Porównujesz swojego faceta do roohacza i mówisz, że jest nikim i dziwisz się, że usłyszałaś to co usłyszałaś? :) Powinnaś go przeprosić księżniczko, albo zostawić i ustawić się w kolejce do znajomego prawnika.

Gość gość
W ogole zachowujesz sie jak typowa kobieta i moja była, SAMA pierwsza zaczęłaś A I TAK WINĘ PONOSI TWÓJ FACET mimo że nic o tobie na początku nie powiedział. Jak dobrze że znowu jestem sam i nie musze wysłuchiwać waszych durnot.

Gość gość
prawde mówiąc to ona tego faceta nie broniła, po prostu zwróciła uwagę na brak kultury męża, a on tylko potwierdził, że jest chamem. Szczerze mówiąc nie wiem czy potrafiłabym wybaczyć takie poniżenie.

Gość gość
noooo języczek masz jak żmija, mogłabys go do lepszych celów wykorzystać, a tak na boku to z mojego auta wyleciałabyś jak z procy po takim tekście ;)

Gość gość
To ty go powinnas przepraszac a nie on ciebie. On powiedzial tylko prawde o twoim koledze( chociaz tego nie wiemy) a ty jedziesz po nim ze jest nikim. Ale widocznie on cie kocha skoro przepraszal za nic, a ty jego niesądze skoro bronisz jakiegos dupczyciela i atakujesz swojego faceta chamskimi tekstami, on tylko ci sie odgryzł.

Gość gość
Popieram. Wylalas na niego pomyje i czego sie spodziewalas. Odszczekal sie,jqk kazdy normalny czlowiek. W zyciu bym cie nie przeprosila.

Gość gość
ale ona nie nazwała go nikim tylko zwróciła mu uwagę, że jest chamem. No i jest, stwierdziła fakt :D

Gość gość
Jeden do jednego. Przecież ty mu mniej nie pojechalaś niż on tobie. Też powinnaś go przeprosić.

Gość gość
Skoro jest nikim to po co z nim jesteś? Jeździsz po swoim facecie jak po szmacie do podłogi i uważasz, że to Ty jesteś poszkodowana? :) Najlepsze jest to, że Ty myślisz, że to normalne.

Gość gość
Cholera, ale gdzie ona go nazwała nikim? XD

Gość gość
21.28 "On przynajmniej jest kimś" to chyba logiczne ze swojego faceta ma za nic , czyli jest nikim

Gość axaxax
autorka po prostu podziwiała bogatego roochacza-czyli instynktownie uważanego przez kobiety idealnego partnera. Dlatego stanęła w jego obronie i obrażała męża ,bo zezłościło ją obrażanie idealnego dawcy nasienia-gościa który ma zasoby i podryw. pozatym klasa= kasa

Gość gość
Co Ty bredzisz? Powiedziała, że on ( prawnik )przynajmniej jest kimś. Czyli wychodzi na to, że jej facet jest nikim. Jakby ktoś porównywał Cię do jakiejś laski i powiedział, że x jest przynajmniej piękna to co by to oznaczało? To autorka zachowała się jak niezrównoważona chamka.

Gość gość
DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI ,ALE ZROZUMCIE ,ŻE JA NIE MOGE ZNIESC SYTUACJI KIEDY MOJ FACET WYZYWA LUDZI PO CHAMSKU I MÓWI NA KOGOS :"PAJAC,PACAN RUCHACZ ,DEBIL " a tak naprawde g****o o nim wie..znajomy moj kolega prawnik często pojawial sie w towarzystwie wielu koleząnek bo on taki jest ,ale nie jest *****czem...ale moj facet zazdrosny chyba jest o to ze kolega to prawnik i od razu go zaczal wyzywac od pacanów i *****czy. pomimo tego ze go wcale nie zna...wkurzylo mnie to i tyle..nie lubie chamstwa u ludzi.

Gość gość
stwierdziłaś że prawnik ma więcej kasy i lepsze auto bo tylko kasa jest ważna PRAWDA ?

Gość gość
"On przynajmniej jest kimś" o koledze, czyli tak jakby dala do zrozumienia swojemu ze jest nikim.

Gość gość
no tak, kobiecie można przykrość zrobić tylko urodą. Jakbym kogoś wyzywała i ktoś by mnie tak zgasił to pewnie byłabym zła, ale należałoby mi się. Facet autorki to skończone chamskio, po prostu zawistny prostak który wyzwał jej znajomego, a potem jej dopierdolił bo nie pogłaskała go po główce za ten wyskok.

Gość gość
A jej facet nie lepszy ciśnie tamtego z zazdrości że tamten sobie wszystkie ruucha :D

Gość axaxax
wracając do mojej wcześniejszej wypowiedzi..... to tak samo jak wśród nastolatek nieśmiały brzydal powie inteligentny dowcip sytuacyjny ,to większość panien będzie obojętna,albo potraktuje chłopaka jak idiotę. Jak byle pseudo śmieszną głupotę powie pewny siebie przystojniak to wszystkie będą chichotać

Gość gość
To ze ty nie lubisz chamstwa to nie znaczy ze mozesz poniżać swojego faceta tylko dlatego ze ma inny charakter niz twoj idealny kolega prawnik. Przeproscie sie wzajemnie i po sprawie. Chociaz wina jest zdecydowanie twoja. Faceci uzywaja czasem znacznie wulgarniejszych sformulowan niz dupczyciel czy pacan.

Gość gość
moze napisze wam jeszcze raz krótko: mój facet nie zna tego mojego kolegi,ale zaczal go obrażać bo zobaczyl ze ten kolega tankuje swoje nowe i piękne auto ....wiem ,ze z zawisci zaczal go wyzywac do mnie...oczernil go nieslusznie bo ten kolega nie jest zadnym facetem który lubi obracac nowe laski..ma żonę i jest porządny. moj facet czesto obraza innych mezczyzn mimo że ich nie zna..kiedy w tv leci jakis film i wystepuje przystojny aktor to on do razu chamsko sie wypowiada o tym aktorze i wyzywa od pedałów itd....nie mam zamiaru akceptowac chamstwa i tyle.

Gość gość
Co to niby za usprawiedliwienie? Wina nie jest autorki tylko tego prostaka który nie mógł przeżyć, że jej znajomy, o boże, tankował samochód. Też bym warknęła za takie zachowanie bo podobnie jak autorkę irytuje mnie coś takiego.

Gość gość
Nie rozumiem po co wychodziłaś za mąż. Chyba ci nikt ci wcześniej nie wytłumaczył statusu małżeństwa. Beznadziejna jesteś. Szczerze.

Gość gość
Dobra jesteś. Pojechałas mu po ambicji i czujesz się urażona?

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć co twój kolega robi z tymi dziewczynami? Podglądasz go 24/7 czy co? Zamiast zwrócić delikatnie mu uwagę ale poruszyć temat w domu(najlepsza opcja) WYTŁUMACZYĆ dlaczego nie podoba ci sie takie zachowanie i że powinien coś z tym zrobić to jedziesz po nim jak chcesz.

Gość gość
''ale nie jest *****czem...'' inna sprawa ze możesz nie wiedzieć wszystkiego co się mówi w emskim gronie. Zwykły efekt halo-taki przystojny i bogaty to ma dobre serduszko. Po prostu oburzył cie fakt że potencjalny dawca spermy z gorszymi genami miał czelność obrazić ( powiedzieć prawdę?) ,na temat dawcy spermy z dobrymi genami ;)