Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie pomyślały jakby wasz facet powiedziałby wam cos takiego?

Polecane posty

Gość gość
Twoj facet tylko sie odgryzl bo sama mu dowalilas chamsko, na pewno nie powiedzial tego z premedytacją, a raczej w nerwach, na pewno tak nie myśli. Wybacz mu

Gość axaxax
''ale nie jest *****czem...'' inna sprawa ze możesz nie wiedzieć wszystkiego co się mówi w emskim gronie. Zwykły efekt halo-taki przystojny i bogaty to ma dobre serduszko. Po prostu oburzył cie fakt że potencjalny dawca spermy z gorszymi genami miał czelność obrazić ( powiedzieć prawdę?) ,na temat dawcy spermy z dobrymi genami ;)

Gość gość
Powinnaś się zastanowić czy jest sens z nim być. Widać, że to podła, zakompleksiona osoba. Obraża innych, a jak mu to wytknęłaś to poniżył cię jak tylko mógł. Może on naprawdę myśli, że jesteś g****o warta i nie szukał lepszej przez własne kompleksy?

Gość gość
ja tez nie lubię jak mój facet nie szanuje jakis obcych ludzi których nie zna i go upominam ale raczej w taki sposób: nie znasz go, nie wiesz, to nie komentuj prosze cie etc. Myslę że ty mu chamsko pojechałaś i on tobie odpowiedział tez po chamsku. Jestem bardzo surowa wobec mojego faceta , ale bym odpuściła w tym przypadku, bo wina jest po obu stronach. Mogłaś byc kulturalniejsza.

Gość gość
Ja bym nie miała odwagi powiedzieć tak do swojego męża :\

Gość gość
21:36 To był przykład ;) X Mogłaś normalnie z nim porozmawiać. Wpadłaś w szał i zaczęłaś go obrażać. Skąd masz pewność, że Twój kolega nie zdradza żony? Jeśli jeździsz po nim regularnie to facet może mieć zaniżone poczucie wartości? Zamiast go wiecznie opieprzać powiedz coś miłego.

Gość gość
wartości. ;)

Gość gość
przykład pokazujący jaki masz sposób myślenia, lepszego przykładu nie było? Chociażby odwrócenie sytuacji? Nie? :D

Gość gość
Gorsze jest traktowanie bliskiej osoby bez szacunku niż rzucanie głupich komentarzy o obcych. Nie zdziwiłabym się gdyby okazało się, że przyczyniłaś się do tego, że Twój facet zdziczał. Jeśli ciągle go porównujesz do kolegów i zawsze wypada gorzej to gratuluję :) Zamiast siedzieć na kafe i zgrywać obrażoną księżniczkę powinnaś z nim porozmawiać i przeprosić go za wszystkie obelgi. No chyba, że uważasz, że to taki chłopiec do bicia:)

Gość gość
22:00 Chyba ten trafił do Ciebie bardziej :)