Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k 40

Może ma ktoś ochotę na...

Polecane posty

Gość Lazurowa  kobieta
Nie przechodzę na e-maila to źle bo się tylko kimś bawię i potrzebuje publiczności, przechodzę też źle bo poszłam i co tam się dopiero wyprawia...absurd jakiś.

Gość gość
Bardzo nie lubię takich kobiet jak lazurowa. Myślałem ze to domena licealistek ale jak widać starsze tez takie rzeczy lubią. Nie wiem (chociaż się domyslam) co Tobą kieruje, do czego ta rozmowa ma prowadzić i jaki jest jej sens.

Gość Lazurowa  kobieta
Ten sam Podejrzewam, iż zaczniemy dzień od kawy tylko czy w miłym towarzystwie ? Zapewne jutro pojawi się więcej muszkieterów bo będą swobodnie pisać z pracy.

Wydaje mi się, że jedynym błędem w całej naszej rozmowie było odpowiedzenie komuś innemu. Dopóki rozmawialiśmy tylko ze sobą, wszystko fajnie się układało.

Gość gość
Tak sobie śledzę tą przepychankę, wiesz co Lazurowa? To jest publiczne forum, różni ludzie tu przebywają, a wy prowadząc taką, a nie inna rozmowę, zdradzając takie, a nie inne informacje na swój temat sami wystawiacie się na osąd. To taka moja refleksja, która nasunęła mi się gdy przeczytałam Twoje pytanie. Spokojnej rozmowy życzę, może napastnicy sobie z końcu odpuszczą.

Gość Lazurowa  kobieta
gość Straciłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem i rozumieniem czy nigdy nie posiadłeś tej sztuki ? Pisałam już dlaczego tu jeste, więc nie wytężaj swojego mózgu na domysły.

Gość gość
a kto Ci idiotko każe trąbić na prawo i lewo, że na maila przechodzisz. można to zrobić dyskretnie. tam nikt by cię nie osądzał. no ale show też by nie było

Gość Lazurowa  kobieta
Życzę miłych rozmów.

Gość gość
A ten sam to w ogole jest żałosny. Bądź mezczyzna i miej honor. Pisze to kobieta.

Gość gość
No popatrz, dwa rodzynki wybitnie inteligentne się trafiły :D Reszta tumany do szkoły :D uczyć się czytać :D raz, raz :p

Przyspałem, co do % i weekendu, niektórzy w weekend pracują, ale w tygodniu okazja się nadarza.

Gość Ten sam
Kawa gotowa?

Gość Lazurowa  kobieta
Dzien dobry. Ja już swoją piję.

Gość gość
Pijesz, czy żartujesz?

Oj ja dziś swoją piłem bardzo długo. I za niedługo zabieram się do drugiej. Ogólnie dziś chyba tylko kawa będzie mnie trzymać na nogach.

Gość gość
Nie no, myślę, że Lazurowa zaraz opisze jak seksownie i kusząco jej godne uwagi ciało jest odziane, a Tobie z pewnością ciśnienie się podniesie i nie tylko :D Nie będzie tak źle :D No chyba, że ona tylko tak sobie żartuje, bo przecież ma specyficzne poczucie humoru, a może Ty też fikcję w swoim poście stworzyłeś? :D

Słońce delikatnie się przebija. Może jest szansa, że będzie dzisiaj jeszcze miło?

Gość Lazurowa  kobieta
Słońce jest cały czas. Niby dzień jak co dzień ale intensywny do samego wieczora. A czy miły będzie to już indywidualna interpretacja:)

Gość Ten sam
Po uśmiechu sądzę, że interpretacja może wypaść dobrze.

Skwar nie do wytrzymania, ale w zaciszu mieszkania nie brakuje miejsca chłodnego do relaksu. Chwila jest, a czy ktoś do rozmowy?

Gość gość
Jak masz ochotę to se wejdz na http://sexfocia.pl/ tam się szybko z kimś na numerek da umówić, albo jakieś fotki poprzegladać, a rejestracja darmowa