Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k 40

Może ma ktoś ochotę na...

Polecane posty

Gość Lazurowa  kobieta
Musisz trafić w tańcu na kobietę świadomą swojej seksualności, zmyslowoś kyora popłynie razem z Toba nie zwracając uwagi na innych na parkiecie ani na obserwatorów. Taka, która po prostu poczuje ten rytm.

Gość Lazurowa  kobieta
Gratuluję:)

Dziękuję. Naszego tańca nie da się opisać. To trzeba przeżyć, przetańczyć. Mało tego jeden taniec to za mało, bo po każdym następnym odkrywasz coś nowego. Raz u siebie raz u tej drugiej osoby. A fakt znaleźć taką osobę jest niesamowicie trudno.

Gość Ten sam
Bardzo dziękuję. Niestety nie zostaję na noc. Na jutro mam poważniejsze plany i póki co nie jestem przygotowany. Jeszcze godzinka i wracam do domu.

Gość Lazurowa  kobieta
W miarę spokojnie. Zafundowałam sobie długą kąpiel w pianie. Twój był taki jak oczekiwałeś ?

Całkiem fajny. Fajni ludzie, fajna atmosfera, ale presja jutra wygrała.

Gość Lazurowa  kobieta
Bywa, że musimy dokonywać wyboru tak jak Ty dzisiaj lub coś za coś.

Dokładnie, nie można mieć wszystkiego. Zamieniłbym z Tobą jeszcze parę zdań, ale próbuje sobie przygotować dane na jutro, a nic mi nie wychodzi. Rano pisałem, że do niczego się nie nadaję. Myliłem się. Teraz dopiero jestem do kitu. Nie mam już sił. Dwie noce zarwane :(, w pracy cały czas na obrotach. Wybacz, ale muszę się położyć, chyba że położysz się obok ;)?

Gość Lazurowa  kobieta
Jeżeli położę się obok to będziesz miał trzecią noc zarwaną:) już lepiej żebym nie miała Cię na sumieniu. Dobrej nocy:)

Wy kobiety tak zawsze, jak przyjdzie co do czego, to macie tysiąc wymówek ;) Na dobranoc 😘 Dobrej nocy.

Gość Ten sam
Dzień dobry. Zapowiada się kolejny piękny dzień. Wszystko przygotowane. Trzeba się ruszyć. Wypoczywaj, a o szczegółach może powiesz mi wieczorem, lub jutro, bo jak odwrócisz moją uwagę dzisiaj, to mogę się zdekoncentrować i jeszcze coś mi się stanie; ) Miłego dnia!

Gość azor
Witam wszystkich ma może ktoś ochotę na...... :-)

Gość Ten sam
Lazurowa Damo, nie zawsze jest tak, jakby się chciało. Pogoda się zmieniła i plany musiałem zmienić.

Gość gość
Dama cicho siedzi bo mąż dziś w domu

Gość Lazurowa  kobieta
Dzień dobry:) U mnie jest słonecznie a nawet powiem więcej jest gorąco. I tu akurat moje plany mają szansę powodzenia. Taras, książka, kostki lodu brzęczące w szklance...ale najpierw kawa bo jeszcze nie piłam.

Czyli tym razem Tobie lepiej się udało. Cieszę się. Ja dziś tylko wybiorę się na przejażdżkę rowerem. I mam nadzieję, że front nie zamieni się w burzę.

Gość Lazurowa  kobieta
Z pogodą jak z kobietą lub fortuną, zmienna jest.

Gość gość
Fortunę można zarobić, lub wygrać. Kobiety nie :)

Gość gość
Ten sam:)

Gość Lazurowa  kobieta
Kobietę można zdobyć albo i nie:) Do każdej znad trzeba podejść indywidualnie ( zresztą jak i do mężczyzn ). Co działa na jedną to nie działa na inną. Czasami to sztuka sama w sobie:)

Gość Ten sam
Ale przyznaj, do facetów podejście jest wyjątkowo nieskąplikowane, żeby nie powiedzieć prymitywnie proste.

Gość Lazurowa  kobieta
Przyznaję:) Przy kobiecie trzeba się napracować ponieważ mamy tą przypadłość, iż rozkładamy wszystko na czynniki pierwsze niezależnie od tego czy jest to konieczne czy też nie. I trudno jest zgadnąć w jakim aktualnie jesteśmy humorze i czy za chwilę nie zmieni nam.się on na inny. Ot taka zagadka:)

"nie zmieni na inny" jak dzisiejsza pogoda :): miało być pięknie, potem się popsuło, a teraz znowu jest pięknie. Wypisz, wymaluj kobieta.

Gość Lazurowa  kobieta
No tak, ale popatrz, z drugiej strony gdybyśmy były przewidywalne to może i życie byłoby z nami prostsze tylko czy tak samo ciekawe?:)

Zdecydowanie byłoby to nieciekawe. To przewidywanie, zgadywanie to jest cała zabawa.

Powiem Ci, że to poznawanie siebie nawzajem jest chyba jednym z ciekawszych okresów. Spotykasz kogoś interesującego, intryguje Cię i chcesz go poznać bliżej. Rozmawiasz, zadajesz pytania i poznajesz coraz lepiej.

To tak jak rozwiązywanie zagadki albo czytanie książki sensacyjnej i przewidywanie co stanie się w następnym rozdziale i jak się zakończy historia.