Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego żonaci kłamią

Polecane posty

Gość Dziecko zdrady
W każdym razie wszystkim puszczalskim, które mają gdzieś żony i dzieci tych mężczyzn uprzejmie proszę, aby się zabezpieczały, bo nie jest to przyjemne, kiedy dziecko dowiaduje się, że jest owocem takiego paskudztwa :) Oby was choroby weneryczne zniszczyły.

Gość gość
Zyczysz tego swojej matce? bo nie rozumiem ...

Gość gość
Obyś z nim zaszła to obraźliwe, nie?

Gość gość
Dziecko zdrady idź do psychologa, terapia pomoże Ci 🖐️

Gość gość
27 lat masz? Czyli musisz być brzydka skoro jesteś samotna i czepiasz się żonatego. Już sobie wyobrażam jak paskudnie będziesz wyglądać za 20 lat, gdy będziesz w wieku jego żony :D Kochankami żonatych często zostają stare i zdesperowane panny.

Gość gość
08:15- tak bo wszystkie kochanki są zapewne brzydkie :) A faceci to masochiści :P

Gość gość
Tu autorka. Prawda jest taka,ze go kocham :-( i nie zostawie go chocby nie wiem co. Jego zona mnie nie obchodzi,wazne ze ja jestem szczesliwa, wygrywam z nia za kazdym tazem kiedy on ze mna jest :-) na pewno ,nie kocha chociaz udaje,ze jest inaczej. Poczekam na niego,warto :-)

Gość gość
Mialo byc mnie kocha oczywywiscie :-)

Gość gość
Jego żona nie będzie wydzwaniać do ciebie pasztecie tylko tak cię pogoni, że nie będziesz wiedziała gdzie masz spieprzać. Ja bym ci wysmarowała na drzwiach wielki napis qrwa i miałabyś pozamiatane na kilka najbliższych lat.

Gość gość
08:38- Oho... ktoś tu nie panuje nad emocjami ;)

Gość gość
Ja jestem kochanką od 2 lat i o ile na początku mi to nie przeszkadzało , to teraz zaczyna mi to nie pasowac ,ze on nie ma dla mnie tyle czasu co normalne pary mają dla siebie, bo zona, bo moze coś podejrzewać itd :O Sama nie wiem czy nie lepiej poszukać kogoś na stałe... Bo on watpie zeby kiedys zostawił rodzinę

Gość gość
08:38 pokazalas klase :-) tak Ci zal doope sciska,ze mnie kocha? Ciebie twoj kochas pogonil tp ziejesz jadem na kafe? Szczesliwa mezatka a siedzi w temacie o kochankach :-)

Gość gość
dziś Nikt mnie gonić nie musiał głupia szmato, bo się nie łajdaczę z cudzymi mężami tak jak robisz to ty. Żal to tobie dopsko ściska, bo wiesz doskonale, że jesteś tylko darmową prostytutką dla kochasia i niebawem wymieni cię na inną kretynkę, jak tylko trafi się okazja. Tak bardzo cię kocha ten żonaty jak i każdy cię kochał tłumoku, aż zostałaś starą panną. :D

Gość faciuor
Piękna polszczyzna ... to Ty broniłaś krzyża? Spadaj stąd i poszukaj tematu o masturbacji prysznicem, chyba Ci się przyda ;-)

Gość tancz_jamnik_tancz
niewierne zonki i mezowie, bede was sledzic i oblewac ryje kwasem. ale bedzie sie dzialo :D

Gość gość
2016.06.11 (19:03) zajrzalam sobie wlasnie teraz bo nawet nie Chcialo mi sie czekac na czyjas odpowiedz :-) upuscilas jadu? Wiec teraz uwazaj,kretynko :-) to byla provokacja,nie jestem autorka tego tematu :-) tak niewiele trzeba aby Was podniecic :-) pozdro niunia ,moze tu zajrzysz :-)