Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu podwiazanie jajników jest nielegalne, a wasektomia juz legalna?

Polecane posty

Gość gość

czemu tak jest? kobiety nie mogą decydować o swojej płodności tylko muszą rodzić? bo przecież aborcji mieć nie może, bo zaraz będą wyzywać ją od morderczyń bo zarodek usunęła ja chciałabym podwiązać sobie jajowody, nie musiałabym wtedy martwić się o tabletki, bo tak trzeba ciągle pamiętać żeby wziąć o odpowiedniej porze i myśleć o tym czy zadziała skoro w danym okresie chorowałam i brałam leki i żeby być pewnym że nie zajdę to jeszcze partner używa gumek sporo pieniędzy na to idzie, a tak gdybym sobie podwiązała to nie musiałabym się o to martwić x czemu w Polsce jest to legalne? księżom żyłki pękną jeśli kobieta się podwiąże?

Gość gość
dlatego, że jesteś inkubatorem, a inkubatory nie mają prawa głosu.

Gość gość
Na Słowacji wykonują ten zabieg. Jedziesz i se przecinasz/podwiązujesz. Albo w UK, ale tam ubezpieczenie trza mieć. Sama się nad tym zastanawiam, ale nie jestem jeszcze pewna na 100%, że nie chcę dzieci. Przy takiej decyzji nawet 99 to mało.

Gość gość
nie zamierzam być inkubatorem tylko dlatego, że księżom i ludziom z katolandu się w dupach po przewracało jak chcą dzieci to niech sami rodzą i adoptują dzieci