Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie sny?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi opisywanie co wam sie śniło, tylko o to jakie sa. Fajne, wesołe, logiczne, nielogiczne, koszmary, złe, smutne, a moze prawie zawsze nic nie pamiętacie, itp.?

Gość gość
Wiesz, skąd pochodzą sny?

Gość gość
Dla mnie świat snów jest istotnym elelemntem życia, ponieważ praktycznie codziennie budzę się z przeświadczeniem, że coś mi się śniło, nie zawsze jednak sny pamiętam, choć zdarza mi się zapamiętać kilka wątków albo i nawet coś a la fabuła snu... Moje sny generalnie są pokręcone, nielogiczne ale też fascynujące, często pod względem emocji i sensacji biją na głowę codzienne życie. I choć nierzadko brakuje tam logiki i konsekwencji, to bardzo dużo motywów, postaci, miejsc, obiektów jest przemycona z realnego świata. Zdarza się że różne zdarzenia ze snu układają się w jakąś fabułę, po czym ni stąd ni zowąd jest przeniesienie się do zupełnie innej rzeczywistości - czyli jak rozumiem nowy sen. Długo mogłabym o tym rozprawiać. Koszmary miewam na szczęście rzadko. Generalnie moje sny są niepowtarzalne, nie śnie tego samego po ileś tam razy. Zaraz się kładę i jestem ciekawa co znów ciekawego mi się przyśni. A im dłużej śpię, tym zazwyczaj więcej snów.

Gość gość
istnieją co najmniej dwa niezależne światy snów i w każdym w nich jest odwzorowany cały świat , wszystkie rzeki , góry , miasta ,wioski. Pracują tam całkiem sprawnie urzędy , instytucje zakłady pracy i szpitale no i kościoły , w każdym tym świecie istniejemy my każdy z nas , dzieci , zwierzęta . Nawet gdy się zbudzimy to tam dalej żyjemy podobnie jak tu ale są tam inne prawa fizyki , które tam znamy . Czasami spotykamy tam naszych niedawno zmarłych krewnych , np: babcię , dziadka ... .

Gość gość
chuj cie to obchodzi szmato HIM/GGGB jakie mam sny!