Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdzietna 27

Mam 27 lat i nie chcę mieć dzieci.

Polecane posty

Gość Bezdzietna 27

Nie chcę być w ciąży, nie chcę rodzić (tego się wręcz panicznie boję). Nie chcę karmić, przewijać, nosić na rękach i wcale jakoś nie odczuwam tęsknoty za mitycznym uśmiechem, pierwszym krokiem ani nawet "kocham cię mamo". Nie chcę przekazywać swoich genów (posiadam kilka cech wyglądu i charakteru które nie są mile widziane w społeczeństwie). Ponadto jak na swój wiek jestem chyba zbyt dziecinna i nieodpowiedzialna. Przyznaję się także że jestem hedonistką, w dodatku leniwą. Także nie mam partnera na stałe (totalny pech do facetów). Pracę mam raczej kiepsko opłacaną (ok 2 netto na rękę) Znalazłoby się też multum innych przyczyn dlaczego dzieci mieć nie powinnam. Czy jeszcze mi się to odmieni? I czy w takiej sytuacji w ogóle powinnam zastanawiać się nad potomstwem? :D Według mnie kategorycznie nie, ale jestem ciekawa Waszych opinii.

Gość gość
kazdej,krora tak chce dzieci powinno sie dac na tydzien takie roczne dziecko do opieki.jesli wytrzyma ten tydzien bezstresowo to moze pomyslec o swoim.

Gość gość
no ja bym chciał taką co nie chce się rozmnażać ale takich to chyba mało niestety

Gość gość
jesli ci sie nie odmieni to nie decyduj sie na dziecko. szkoda jego i ciebie

Gość Bezdzietna 27
Mam dużo młodszego brata i wiem jak zajmować się takimi ludźmi w stanie ekhm larwalnym. :P Nie zmienia to faktu, że rozmnażać się nie chcę. Fajnego faceta u boku jednak jak najbardziej bym chciała i oby mi się trafił taki jak ten powyżej - nie chcący przekazywać swojego materiału genetycznego.

Gość Bezdzietna 27
jestem nowoczesna, wyzwolona Europejka. czuje sie wyżej w hierarchii Europejek. wobec tych dzietnych , zacofanych rozmnażaczek.

Gość Bezdzietna 27
To powyższe to oczywiście podszyw. Nie czuję się lepsza wręcz przeciwnie. Po prostu nie chcę mieć dzieci, chyba nawet nie powinnam ich mieć już nawet ze względu na same niedoskonałości natury genetycznej.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
to pokaż tzytzki autorko

Gość gość
ja tez nie chce miec, ale bede musiała bo MATI POLKI mnie opluwają, wiec zrobie sobie dziecko żeby MATKI POLKI mi dały spokój

Gość gość
Ja w twoim wieku tez nie chcialam, tyle, ze nie balam sie porodu , mialam meza i uwazalam, ze mamy dobre geny. Po prostu nie byłam jeszcze gotowa, ani psychicznie, ani materialnie. Odczkalam prawie 10 lat i okazało sie, ze wtedy byl dla mnie najlepszy moment.

Gość Bezdzietna 27
Ja od rodzenia na się, wolałabym już nauczyć się robić uniki przed opluwaniem. Serio, dziecko to dla mnie za duże obciążenie fizyczne, psychiczne i finansowe - najzwyczajniej nie udźwignęłabym takiego ciężaru, jestem za słaba.

Gość Bezdzietna 27
mam trwały zrost kości miednicy co skutkuje u mnie wąskim wlotem do mojej pochwy. kochać się mogę tylko facetem , który ma penisa cienkiego jak ołówek.

Gość gość
trzeba to z namysłowem skonsultować pewnie

Gość Bezdzietna 27
*od rodzenia na siłę A odnośnie wypowiedzi pani która nie była gotowa - no jednak ja jestem w dużo gorszej sytuacji, bo nawet nie jestem w związku, poród wyobrażam sobie jako katorgę i horror w jednym, a siebie samą uważam często za trefną.

Gość Bezdzietna 27
Z tym zrostem miednicy to takie słabe trochę, ale niech będzie. :P

Gość gość
to teraz na ******ie mówią kochanie ?

Gość gość
Najpierw znajdź faceta a potem myśl o dzieciach :D Bo przy mężczyźnie może ci się odmienić.