Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie plus czy program obejmie tez osoby samotne?

Polecane posty

Gość gość

Plakac mi sie chce. Tak bym chciala miec wlasny kat zadowolilabym sie chocby kawalerka. Nie stac mnie na kredyt ani wynajem bo zarabiam 1600 zl. Mam juz 30 lat i nadal mieszkam z rodzicami. Obawiam sie ze bedzie tak jak z 500+ i skorzystaja tylko wielodzietne rodziny:(

Gość gość
Halo

Gość gość
samotnych też obejmuje ale tylko gejów i lessbijki.

Gość gość
Tak jest w tym kraju single labo pary ktore odkladaja macierzynstwo zeby jakos zyc sa najbardziej obciazeni na rzecz ludzi ktorzy sie po prostu rozmnazaja i tyle. U mnie w rodzinie wszystkie kobiety pracuja i zawsze pracowaly. Babcia ma 4 dzieci i tez pracowala. Pracowalam z pielegniarka ktora ma 6 dzieci i cale zycie pracowala. Glupie tlumaczenia ze dziecko do 3 rz najlepiej rozwija sie przy matce i przepraszam za wyrazenie plodne krowy zweszyly interes i teraz moga siedziec w domu na d****h pod pretekstem wychowywania dzieci. Bo jeszcze dostana za to kase i jeszcze sycza tu takie jak im ciezko i na dzieci sie nalezy. A czemu ja mam placic na obce dzieci. Kazdy powinien utrzymywac swoje a nie ze ja mam z********ac na dzieci jakies kury domowej co do roboty nie pojdzie.