Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byle był wysoki, co nie tępe idiotki? Poziom intelektualny i charakter się nie

Polecane posty

Gość gość

liczą.

Gość gość
Mężczyźni zaś preferują wielkie piersi. Czy mam nienawidzić mężczyzn za to, że preferują wielkie piersi?

Gość gość
gość dziś nie prawda, bo ja lubię wysokie i szczupłe kobiety a wiec takie dużych nie mają , kobietom często podobają się mężczyźni od nich wyżsi o 10 cm a więc niskim kobietom podobają się niscy mężczyżni, są wyjątki

Gość gość
moment... skoro preferujesz wysokie, to znaczy, że jesteś hipokrytą. mam cię nienawidzić za to, że preferujesz wysokie i szczupłe i na pewno na niekorzyść intelektu, blablabla?

Gość gość
jak dla mnie to moze być nawet karłem, zupełnie nie kieruje się wzrostem czy urodą faceta bo uważam że wszyscy ludzie są brzydcy, więc intelekt gra pierwsze skrzypce

Gość gość
17:57 Nie, ale nie dopisujcie facetom za wzrost cech, których nie mają. Miałem takiego kumpla, napakowany, o głowę wyższy ode mnie. Laski myślały, że jest bogiem, kozakiem, że jest męski, a był takim tchórzem, że jak coś zaszeleściło w krzakach, gdy szliśmy przez las to w ułamku sekundy znajdował się za moimi plecami. Przy laskach udawał fightera i kozaka, a jak przychodziło co do czego to pierwszy spierdalał z miejsca akcji.

Gość gość
Kobietom od 120 cm do 190 cm wzrostu podobają się i tak zawsze najbardziej faceci 190 cm, wszystkim. Inteligencja i charakter są mało ważne, na wszystko można przymknąć oko, można sobie wmówić, że tego nie ma, dopisać cechy, których nie ma, ale wysoki musi być.

Gość gość
nie przypisuję odwagi za wzrost. wzrost to wzrost. nie widzę też, by moje koleżanki przypisywały komuś cechy charakteru za budowę ciała. chyba że mówimy o oczach.

Gość gość
18:18 Nie widzisz, ale to jest. Tylko, że wy jesteście za ślepe, by zauważyć. Jak facet patrzy na was z góry to od razu miękną wam nogi i robicie się czerwone, a śluz wydziela się obficie.

Gość gość
ile masz wzrostu, autorze? bo twoje tematy sugerują, że jesteś niski.

Gość gość
18:22 kiedy facet spojrzy na mnie z góry, to raczej nie robię się czerwona. zapewne wina mojej ślepoty. a śluz wydziela się podczas dni płodnych oraz podczas tarcia mechanicznego. ewentualnie w trakcie pieszczot albo stymulacji emocjonalnej. podniecenie nie działa u nas tak, jak u mężczyzn.

Gość gość
gość dziś poważnie? zawsze miałam faceta równego wzrostem albo niższego i na stojąco jeszcze nigdy nie zmiękły mi nogi, ale na leżąco to się zdarzało ;)

Gość gość
No właśnie dlatego nie miękną, że równi wzrostem, albo niźsi.

Gość gość
wysoki czyli stwarza bezpieczeństwo i ma zdrowe geny do powielania niscy wyglądają na chorowitych z wadliwymi genami wychodzi na to że niscy nie powinni powielać wadliwych zniekształconych genów

Gość gość
dlaczego masz usilną potrzebę udowodnienia komuś, że czegoś chce albo że przypisuje jakieś cechy na podstawie jakiejś podstawy podstawowej w podstawówce?

Gość gość
gość dziś wlasciwe geny to penis 11-13cm we wzwodzie zeby nie rozrywac cip

Gość gość
ile masz wzrostu, autorze?

Gość gość
18:31 Tak stwarza bezpieczeństwo, jak ten mój kumpel co sp*dalał, gdy np. dwa razy mniejszy leszcz chciał go klepać?

Gość gość
gość dziś niski wzrost mężczyzny oznacza wadę genetyczną czyli deformacje układu kostnego

Gość gość
172

Gość gość
skarłowaciałość układu kostnego jest wadą genetyczną, niski wzrost oznacza chore geny szczególnie u mężczyzn którzy z racji bycia mężczyznami powinni odznaczać się wyższym wzrostem od kobiet

Gość gość
a ja wolę tych wysokich, zazwyczaj są bardziej inteligentni ibez kompleksów. niscy przypominają mi kundelki co głośno szczekają, a gdy tupniesz uciekają.miernoty z niską samooceną.