Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzną podobają się tylko kobiety które mają długie szczupłe nogi ,duży biust

Polecane posty

Gość gość

a ja nie jestem wysoka szczupła , jestem niska i gruba i mam mały biust :-(

Gość gość
nie każdy taki jest

Gość gość
mi bardzo się takie podobają :-)

Gość gość
ja lubię niskie i pulchne a sam jestem wysoki

Gość Paweł2016
gość dziś jesteś wyjątkiem bo prawie zawsze mężczyzną podobają się kobiety 10 cm od niż wyższe i kobietom mężczyźni od nich 10 cm wyżsi , jeśli chodzi o wagę to kobiety nie lubią gdy mężczyzna jest od nich szczuplejszy bo mają kompleksy.

Gość gość
ja bardzo lubię wysokie i szczupłe z dużym biustem sam jestem wysoki i szczupły i mam dużo w spodniach

Gość Hunterka
No nie koniecznie. Ja jestem niska, przy kości i plaska jak deska a mimo to ktos mnie wywalczył :)

Gość gość
to prawda większość mężczyzn woli takie kobiety

Gość gość
nie lubię szczupłych i wysokich kobiet tylko niższe i z ciałkiem , sam jestem wysoki i chudy jak patyk

Gość Paweł2016
gość dziś jesteś wyjątkiem bo prawie zawsze mężczyzną podobają się kobiety 10 cm od niż wyższe i kobietom mężczyźni od nich 10 cm wyżsi , jeśli chodzi o wagę to kobiety nie lubią gdy mężczyzna jest od nich szczuplejszy bo mają kompleksy. WIĘKSZOŚĆ MĘŻCZYZN LUBI TAKIE JAK TYTUŁ TEMATU !

Gość Paweł2016
gość dziś jesteś wyjątkiem bo prawie zawsze mężczyzną podobają się kobiety 10 cm od niż wyższe i kobietom mężczyźni od nich 10 cm wyżsi , jeśli chodzi o wagę to kobiety nie lubią gdy mężczyzna jest od nich szczuplejszy bo mają kompleksy. WIĘKSZOŚĆ MĘŻCZYZN LUBI TAKIE JAK TYTUŁ TEMATU !

Gość gość
niestety to prawda też jestem niska i gruba i mam mały biust :-( , nie mam chłopaka a moja koleżanka jest wysoka szczupła ma duży biust i chłopaka :-(

Gość gość
nie wiem jakie kobiety podobają się mężczyzną.wiem że mężczyznOM podobają się różne kobiety.

Gość gość
gość dziś niestety to prawda też jestem niska i gruba i mam mały biust smutas.gif , nie mam chłopaka a moja koleżanka jest wysoka szczupła ma duży biust i chłopaka x selekcja naturalna działa bez zarzutów