Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po dzisiejszym przypadku uwierzyłam w duchy i ze istnieje zycie po smierci..szok

Polecane posty

Gość gość

zmarł mój sąsiad i mozecie nie wierzyc ,ale byl straszny upal i nie bylo caly dzien nawet malego wiatru ,a kiedy przechodzilam kolo niego kolo domu (z moim psem na spacer)to nagle zerwal sie silny wiatr..tak silny ,,że prawie mnie przewrócił i poczułam jak mnie chwycil za rękę ktos..przysięgam ,że to byl wyrazny dotyk czyjejs reki na mojej ręce..poczulam tak cholernie czyjąś obecnosc..normalnie az mnie ciarki na calym ciele złapaly i zaczelam szybko uciekać do domu..prawie nogi polamalam tak bieglam razem z psem.. jestem ateistką i nie wierze w takie rzeczy ,ale serio dziś zaczynam wierzyc.. mieliscie kiedys taka sytuacje??

Gość gość
mieliśmy ,sama jesteś ducholem,mnie zawsze bawi jak duchol w ciele jest przestraszony że gdzies łazi duchol bez ciała i nie może w to uwierzyć ,straszne rzeczy

Gość gość
jak będę już duchem to babe za d**e złapie a nie za ręce

Gość gość
moj zmały sąsiad był emerytowanym milicjantem, może dlatego ten duch był niebieski?

Gość gość
Ja kiedyś widziałam ducha na własne oczy, wiec wierzę. Obudziłam się w nocy i zobaczyłam klęczącą dziewczynę przy biurku na podłodze ( to było u mnie w akademiku), miała brązowe włosy i warkocz wpleciony w okół głowy chyba, ale była wspolczesnie ubrana. Nie była przezroczysta tylko jak zywa,ale nie mogła się dostać do mnie do pokoju bo był zamknięty na klucz no i po chwili znikneła

Gość gość
Moja babcia też widziała ducha kobiety, który ją dusił, a jej wierzę :O Tyle, że on był przezroczysty, a ta dziewczyna jak zywa

Gość gość
To zupełnie normalne. Wiele osób przechodząc obok domów niedawno zmarłych osób tak ma. To naturalne.

Gość gość
U mnie na okrągło w chacie duchy Stale w łazience rumor spadają rzeczy które stabilnie stoją w kuchni to samo-norma. Ale za każdym razem kiedy się to dzieje pojawia się myśl,,sprawdź" następnie,,i co to zmieni?" a następnie,,mam to w D potem posprzątam"

Gość gość
to co wy piszecie to zmora senna a nie duchy..po obudzeniu sie w srodku nocy czesto widzi sie rózne postaci i osoby..to normalne i jest na to wytlumaczenie.. mi chodzi o sytuacje gdy nie spicie i nie budzicie sie w nocy tylko normalnie jak funkcjonujecie

Gość gość
Powinieneś się pomodlić do Boga, o uwolnienie swojej chaty od wpływu złych duchów.

Gość gość
A zjawisko "zmory sennej", to nic innego jak dręczenie demoniczne / dręczenie diabelskie. Tu również pomaga modlitwa do Boga.

Gość gość
od razu złych

Gość gość
Pamietam ta dziewczynę dokladnie i napewno to nie był sen... Choc mam nadzieje, ze to było przewidzenie, ale nie sądzę . Nigdy potem mi się takie cos nie przydarzyło tylko ten jeden raz

Gość gość
U mnie w rodzinie była nastepująca sytuacja.Zmarl moj ojciec. Jego ciało leżało w kostnicy , nazajutrz miał sie odbyć pogrzeb.Wiadomo jak wtedy wyglada sytuacja w domu. Mnostwo ludzi , rodzina która sie pozjeżdżała na pogrzeb.Siedzimy sobie tak wszyscy w salonie i nagle słyszymy huk , jakby cos upadło. Dźwięk dochodził z przedpokoju.Mama wyszła żeby zobaczyć co spadło i okazało się że z szafki w przepokoju otworzyły sie drzwiczki i wypadł z niej na podłogę jeden but , był to but mojego zmarłego ojca. Pamietam że wówczas jakas ciotka z rodziny powiedziała żebyśmy nazajutrz przed zamknięciem trumny z ciałem ojca zobaczyli czy napewno ma dobrze buty założone , bo to moze byc jakiś znak. I co sie okazało ? Będąc w kostnicy mama cos tam zaczęła poprawiać przy ubraniu ojca i w pewnym momencie zauważyła że jeden z jego butow nie był dobrze założony na stopie , po prostu przód założony na palce a cała pięta zsunięta. Pewnie jakby mi to ktoś opowiedział to średnio bul uwierzyła ale jak sama byłam świadkiem takiej sytuacji to od tego czasu troche zmieniło sie moje spojrzenie i wiara na pewne tematy. Pomyslałam sobie wtedy ze byc moze rzeczywiście ojca cos albo uwierało albo nie do końca był dobrze ten but założony i w ten sposób chciał nam dac znac.

Gość gość
nie uwierało,dusza nie jest wtedy w ciele ,tylko obok ,to był taki gest ,na pożegnanie

Gość gość
U mnie duch zmarłego który mieszkał poprzednio w moim mieszkaniu co noc włączał w nocy radio i mieszał coś w kuchni stukając łyżką? Ustało nagle. Tak jak się zaczęło.

Gość gość
Posłuchajcie różnych zdarzeń takich podobnych jakie opisujecie na youtub - opowiada egzorcysta ks Piotr Glas. Warto.

Gość gość
Egzorcysta ks Piotr Glas wymiata

Gość gość
Jak powszechnie wiadomo z podręczników (XXII wiek) mózg i ciało jest sterowane przez ducha poprzez splątanie kwantowe.

Gość gość
BOJE SIE JAK TO CZYTAM

Gość gość
Zaraz się zesram ze strachu, w życiu nie spotkałam ducha ani żadnej zjawy i szczerze mówiąc jakoś mi się do tego nie śpieszy. Wolę, żeby całe to towarzystwo, duchy, zjawy, siły nieczyste i inne tałatajstwo trzymały się ode mnie z daleka. Tylko mi się śniły osoby, które od dawna nie żyją, moja babcia, i że był koncert kogoś, kto się przekręcił dawno temu, to wszystko :-)

Gość gość
ja raczej w takie historie nie wierze, bo to jest kwestia człowieka, jedni zobaczą cien na scianie, i to zaraz duch, jak moja tesciowa, a inni najczęściej ducha nie widza całe zycie.... ale podejrzewam, ze te przypadki kiedy się widzi obraz kogos z dawnych czasów to może być nie realne istnienie, tylko rodzaj projekcji. Słyszałam historię, ze ktoś znalazł na polu dwa kamienie kwarcowe, i zaczęły się u niego pojawiać w domu dwie postacie małpoludów, z b dawnych czasów, w tym pokoju gdzie stały te dwa kwarce. Kwarc potrafi doskonale zachowywać i zapisywać informacje, może w określonych warunkach, może je emitować, i to mogłoby być wyjaśnienie dla wielu duchów

Gość gość
za ryja powinien cię złapać tomaszku głupkowaty dopiero wiater jo przekonał a mrozu nie było czasem ?widzisz larwo z wiary się nie kpi mała..........

Gość gość
z wiary nikt tutaj nie kpi. Czego obrażasz ludzi? To jest chamskie i za karę zajmą się tobą złe duchy i siły nieczyste. Nawet ci żaden egzorcysta nie pomoże, ani psychiatra, bo już cię coś opętało i się wściekasz o nic. Rozum odbiera i nie czytasz ze zrozumieniem, więc lepiej uważaj, bo jakieś demony złości i głupoty już cię dopadły i nie odpuszczą