Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam nadzieje, że ktoś odpowie na moje pytanie. Mianowicie, mam 33 dniowe cykle, @ powinnam dostać 09.06, natomiast pojawiła się wczoraj, jest bardzo skąpa, w ciagu dnia czasem jest jej dość sporo lecz przez większość dnia nie ma jej prawie wcale, regularnie współżyje z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, jakieś 2 tyg temu zaczęły boleć mnie piersi, stały się bardzo obrzmiałe i wrażliwe na dotyk, dziś bolą mniej, boli mnie podbrzusze jak przed @, ból jest słabszy i występuje raz na jakiś czas, czasem odczuwam jakby bulgotanie w podbrzuszu, wiem, że to dziwne ale jednak, czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Zrobiłam test tydzień temu i wyszedł negatywny, ale może to za wcześnie? Współżyłam z moim chłopakiem w dni płodne, proszę o jakakolwiek odpowiedz ponieważ nie wiem co robić.

Gość gość
Zaburzenia hormonalne? niedobor progesteronu, ktory uniemozliwia ewentualnemu zarodkowi zagniezdzenie? Albo polip? Test daje miarodajny wynik ok. 2 tyg. po owulacji, w okolicach miesiaczki, wiec negatywny wynik tydz. temu o niczym nie swiadczy.

Gość gość
Ruchaosz się i potem piszesz zamiast poczytać na ten temat.

Gość gość
Wiele czytałam na ten temat i i nie znalazłam opisu podobnej sytacji do mojej, "r***** się" jak Ty to nazwałaś i chyba każdy to robi, a pytam bo nie wiem czy juz się cieszyć czy to jeszcze nie ten czas. Pozdeawiam

Gość gość
powtórz test na początek.

Gość gość
Mam zamiar zrobić go w środę rano, zobaczymy czy bedą II

Gość gość
staracie się o dziecko, czy po prostu współżyjecie bez zabezpieczenia, bo tak?

Gość gość
Niby testy mogą wykrywać ciążę już po sześciu dniach od zapłodnienia, ale najlepiej wykonywać je najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Ja miałam dokładnie takie objawy jak ty i okazało się, że jestem w ciąży. Ale poczekaj z radością. Powtórz test za kilka dni.

Gość gość
A ja mam takie same objawy i w ciąży niestety nie jestem, a szkoda...