Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zastosowałyście sztuczki aby pozbawić ojca opieki rodzicielskiej

Polecane posty

Gość gość

Pytam się bo walczę z moim byłym o dzieci i chcę o totalnie zniszczyć. Chce skorzystać z przyjaciółek i ich zeznań.

Gość gość
Powiedz, że molestuje dzieci... A tak poważnie, to tobie powinno się odebrać władzę rodzicielską skoro próbujesz takie numery robić. Żal mi dzieci.

Gość gość
moj sie sam tak pieknie podkladal ze az milo bylo :)

Gość gość
masz jakieś rzeczywiste podstawy czy po prostu jesteś złośliwą suką za której frustracje będą cierpiały dzieci?

Gość gość
skoro autorka chce go zniszczyc to znaczy ze to on jest hujem i ja zranil a nie ona suka

Gość gość
9:25 X W samo sedno!

Gość gość
skoro autorka chce go zniszczyc to znaczy ze to on jest ch*jem i ja zranil a nie ona suka szkoda tylko że kosztem dzieci. Mnie w domu uczono, ze chłop to rzecz nabyta, dziś jest, a jutro może go nie być, ale dzieci to co innego. Dlatego trzeba być nieźle poj..., żeby wykorzystując dzieci mścić sie na facecie

Gość gość
Zasr @ne feministki!

Gość gość
wejdz na jakąś stronę o ograniczeniu lub pozbawieniu praw ojca dzieci. Musisz miec twarde,niezbite dowody.Jakie?poczytaj. Zemsta wraca..jakby co,nie zapominaj.

Gość gość
Sztuczki?! niezbite argumenty a nie fikcyjne zdarzenia a sztuczki to w cyrku lub iluzjinista!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zasr @ne feministki! to żaden feminizm, to sa zwykłe wredne babska, jakie zawsze były, bez ideologii itp

Gość gość
moja ciotka była taka mądra i chciała zniszczyc swojego meza pozbywajac go dzieci i nastawiała je przeciwko ojcu. Efekt jest taki, że oprocz tego że zniszczyła męża, zniszczyła też dzieci, które przez całą sytuacje borykają sie z depresjami i nie potrafią wejść w normalny związek ze zdrową relacją. Twoje dzieci skończą tak samo... To, że skrzywdził ciebie, to nic... Ty krzywdzisz dzieci

Gość gość
Piszesz, że walczysz o dzieci z byłym,czyli się nimi interesuje! Wiele kobiet ciężko zranionych przez facetów, walczy by oni mimo wszystko mieli dobry kontakt z dziećmi, aby nie zranić dodatkowo dzieci! Chcesz się zemścić porysuj mu samochód lub wysądź wysokie alimenty, ale NIE KRZYWDŹ DZIECI SWOIMI GIERKAMI!

Gość gość
Nie musialam stosować żadnych sztuczek, sam powiedział, że nie jest zainteresowany dziećmi i nie chce z nimi kontaktu.

Gość gość
Można dzwonić do niego w nocy i straszyć a potem utrzymywać że połaczeń nie było a on ma halucynacje i jest schizofrenikiem. Stukać mu pustym wiadrem pod drzwiami w nocy. Generalnie robić z niego wariata.

Gość gość
z dzwonieniem to lipa , ,wymyslilabym cos innego

Gość gość
a nie przyszło ci do głowy że twoje dzieci potrzebuja ojca?

Gość gość
Ta od wiadra to sama jest jakas wariatka

Gość gość
Skoro facet krzywdzi matke swoich dzieci to niech sie pozegna z dziecmi . Zreszta faceci walcza o dzieci bo chca dokuczyc bylej partnerce a nie z milosci do dzieci , konczy sie love story to i dzieci w d***e maja