Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość czosnek

Harmonogram gęsi. Poniedziałek :P

Polecane posty

Gość gość czosnek
Gościówko, hamuj, hamuj, bo płyniesz :D I robisz się zapewne niezamierzenie zabawna :) Menel, towar? Yyy... w sumie nie wiem, jak to wręcz skomentować, zjeżdżasz w dolinę śmieszności z prędkością światła, wbijaj pięty w glebę, póki jeszcze możesz się zatrzymać :) I nie denerwuj się, wszystkie menele twoje ;)

Gość Bzuniu
A ja to bym chciała być po prostu księżniczką albo lepiej królewną. 💤 albo nie. Niech mnie zwyczajnie Smofik na rękach nosi 😭

Gość gość
Czyżbym musiała zamknąć dzień bez pierza? 😭Ale palmę pierwszeństwa na dzisiaj zdobywa post: "udają dziwnych gejów" oraz ten "macają menelów" :D Więc nie można powiedzieć, że nie było zabawy :classic_cool: Takie złote przemyślenia się marnują na cztery skromne kobiety, niesamowite :classic_cool:Cioteczki (wrzeciono niech się kręci ;) :P ) 😘

Gość gość
Bzunia, ja tu tak ładnie zamknęłam, podsumowanko popełniłam, a Ty wpadasz z życzeniami :D

Gość Bzuniu
Dlaczego ja mam się kłuć? :( Ja nie narkomanka :( Ale książę może mnie budzić 😭 pocałunkiem w wargi poziome i /lub pionowe :P

Gość Bzuniu
No to nie wiem, co mam teraz powiedzieć Mid 😴 Może Ty powiedz, że się te życzenia spełnią :P

Gość gość
Bzuniu dziś (...) Ale książę może mnie budzić beksa.gif pocałunkiem w wargi poziome i /lub pionowe jezyk.gifx:DA życzenie na pewno się spełni, tylko Ty wysoko się nosisz Musiu, byle menel Ci nie podpasuje jak anonimce z pomarańczy i rację masz: jak celować, to w księcia ;)

Gość gość
Dziwnie się czuję, pchając bez gęsi :classic_cool:

Gość gość
Jeszcze pchając bez sensu :PWadi, ja taką książkę kiedyś czytałam :classic_cool: Też ją dobrze rozbudził, tylko potem jej coś zrobił :classic_cool: To znaczy już zbudził ją robieniem, a potem się jeszcze rozwinął :P

Gość Bzunia
Kolnąć Wad? Tylko mam problem kto ma mnie kolnąć Wad? Może jakiś giermek ? :classic_cool: Swoim kolcem :classic_cool: A potem przyjdzie książę wybudzić mnie z omdlenia głębokim pocałunkiem ;)

Gość Bzuniu
Pchanie bez gęsi to chyba coś jak ból fantomowy, tylko akurat my się cieszymy, że gęsiora nie ma ;)

Gość gość
Jak to się cieszymy Musia, nie wiesz, że gęsior to nasz projekt? :classic_cool:

Gość Bzuniu
Aha, no to udajemy, że się cieszymy :classic_cool: :P

Gość gość
Przecież rozmawiamy ze sobą, a jednocześnie n*******lamy do sześciu postów na minutę, powinni dawać za to jakieś medale z ziemniaka, czy cuć :classic_cool:No ale udawajmy, że się cieszymy :P

Gość Bzuniu
No ale tak naprawdę to może gęś się zakochała albo ktoś jej piórka powyrywał, bo w mod/erację niestety nie wierzę.

Gość gość
Ale tam Musia, w pasy ją zapieli na parę dni, ustawią ją lekami i wypuszczą, wróci :classic_cool:

Gość gość
👄 Musia w te pionowe :)

Gość gość
Musia, nie udawaj "dziwnego geja" 😭 :D( Gościu, to nie do Ciebie, kpię z bzdur wypisywanych przez anonimki ;) )

Gość Bzuniu
Gościu 😘 w policzek ;) mam pantalony, nie jest tak łatwo mnie w nie pocałować :P

Gość Bzunia
Oho, o wilku mowa :classic_cool: Powiedz gęsior, stara miłość nie rdzewieje, powrócisz tu! 😭

Gość gość
Przylazł (choć jakiś taki krótki jakby czy co :classic_cool: ) :P Czyli dobranoc Ciocie, idę prząść do łóżka 😘 🖐️ :)

Gość Bzuniu
Nom, dobranoc ;)

Gość dziwny gej
wszystkim Cioteczkom 😘 w wargi... te poziome... i te pionowe też...;) w ten cudowny wtorek... :)

Gość gość
Hallo, a czy z niebieskiego koka na muni się liczy? 😴

Gość Bzuniu
Racja Wad ;) , dziękuję że wyjaśniłaś mi definicję dziwnego geja, bo nie wiedziałam jak to interpretować ;) Lubię dziwnych gejów ;)

Gość Bzuniu
Przydałoby się, żeby czosnek przydał swojego świeżego spojrzenia na tę definicję i możemy śmiało tworzyć ciotkowy kafe słownik

Gość Bzunia
Jest i nasz gęsior, znaczy się, że wczoraj pracował kilkanaście godzin, a dzisiaj będzie odpoczywał ;) aktywnie ;)

Gość gość
chciałem błysnąć na karuzeliale tam za dużo łódzkiej fizjologii :ochciałem się wpisać w harmonogramale nie chciałem podwójniechyba że z Evką, to może być poczwórniejednak żeby czosnek nie był chińskibo mi szkodzi. 😴

Gość wadera69
Moznaby:) Harmonogram gesi na wtorek juz znamy. Mozemy sie przebrac i rozbiec po tematach:p