Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta zapchajdziura

Polecane posty

Gość gość

No, drodzy panowie, ilu z was jest w związku z kobietą tylko dlatego, że inna was nie chciała? Ilu z was będąc w związku czeka na tą jedyną? Przyznawać się szybciutko! ;-)

Gość gość
w doope się pocałuj

Gość gość
większość. Kobiety w większości nie mają nic do zaoferowania i do związku się nie nadają z drugiej strony kobiety dają bez zobowiązań więc nie trzeba być w związku

Gość Sami nie teges
Okropne są te kobiety:( Nie dość, że przygarniaja, to jeszcze służą za kucharke i zapchajdziure dla takich chamow jak gość z 1052. Dobrze, że on ma "coś" do zaoferowania😴

Gość gość
Sami nie teges dziś Jak robisz za kuchtę to widocznie oczekiwałaś utrzymywania więc praca w domu spada na ciebie. Ty byś najchętniej nic nie chciała robić co?

gość dziś większość. Kobiety w większości nie mają nic do zaoferowania i do związku się nie nadają z drugiej strony kobiety dają bez zobowiązań więc nie trzeba być w związku ggg Widocznie nie wzbudzasz u kobiet chęci oferowania Tobie czegokolwiek. No ale tak to jest jak się jest bedbojem :D

Gość Sami nie teges
Tylko odniosłam się do Twojego wyobrażenia kobiety. Widzisz jak mnie "zaklasyfikowales"?:( Któraś "kuchta" musiała Cię zranic. Ufffff to nie ja 😴

Gość L_Instant
To nie związek, tylko kontrakt. Ale jak ktoś lubi, to ok ;)

Gość Sami nie teges
Sprawa się komplikuje, jeśli jedna strona traktuje to jako kontrakt, druga jako związek. Bez powiadomienia siebie nawzajem.

Gość gość4imp
Faceci to też mogą być zapchaj=nasze=dziury w ci=pie i portfelu, tak więc uwaga patałachy. 😴

Sprawa się komplikuje już w momencie podpisania kontraktu. Potem to już tylko zobowiązania i nudne życie. Ale nie każdy myśli przed :)

Gość gość
O wypowiedzi proszę osoby z doświadczeniem, teoretykom-gawędziarzom takim jak 4imp dziękujemy i żegnamy, właściwy wątek dot. bajek i opowieści z mchu i paproci jest na przedszkole.pl :-)

Gość Sami nie teges
Taki pakt z diabłem? Nigdy nie wiadomo, co będzie za 2 za 5 lat? Zawsze jest nadzieja, ze role się odwroca i łowca staje się zwierzyna;)

Gość gość
Jakbyśmy wiedzieli, ze przewrócony sie, to.... Zycie to chwila, po co narzekać. Mozna odmienić swój los, przejść do następnych kartek rozdziału:)

Gość gość4imp
gość dziś O wypowiedzi proszę osoby z doświadczeniem, teoretykom-gawędziarzom takim jak 4imp dziękujemy i żegnamy, właściwy wątek dot. bajek i opowieści z mchu i paproci jest na przedszkole.pl usmiech.gif 4444 Uważasz, że sprawa zapchajdziury dotyczy tylko mężczyzn? :D W takim razie trzeba napisać: kobietą za zdanie dziękujemy. 😴

Gość gość4imp
Kobietom, fu=ck :O

Gość gość
kobietą za zdanie dziękujemy xxxxxx Jeśli już, to KOBIETOM za zdanie dziękujemy, analfabetko :-o

Sami nie teges dziś X Sami, ogień jest albo od początku, albo go nie będzie nigdy. Nie wierzę w to odwracanie ról.

Gość gość4imp
Ale ty mnie lubisz. :D

Gość Sami nie teges
Imp, kazdemu zdarzają się literowki:) Spokojnie malenka😘 A ja wierzę w odwrotnosc ról. Może dlatego, że sama tego doswiadczylam;)

Gość gość4imp
Wiem Sam, ale gość ma chyba "osobyste sympatię". Ciekawe czy skuma. ;)

Gość Sami nie teges
Nie potrafi obok Ciebie przejsc obojetnie Imp. To chyba dobrze, dzialasz na nią/ na niego:) Jak nie skuma, to wtedy my się "posmiechamy":D

Gość gość nie gość
Miałem kiedyś partnerkę właśnie taką zapchajdziurę, niektórzy moi kumple mają takie dziewczyny. Nie wiem w czym problem, tak po prostu bywa i już.

Gość gość4imp
Bywa, ale takie określenie jest OBRAŹLIWE!!! :O Co za zwierzęta. :O Sam, niechęć pomarańczek to w sumie sztuczny tłum kilku "poranionych" osób. ;)

Gość gość nie gość
Obraźliwe? Bez przesady...

Gość Sami nie teges
Kiedyś, ktoś, patrząc mi głęboko w oczy, bawiąc się moimi włosami wyszeptal "chodzi mi tylko o seks skarbie" ku/urewsko bolało.

Gość gość nie gość
Obraźliwe? Bez przesady...

Gość gość nie gość
Przynajmniej był szczery. Kobiety podobno cenią szczerość, czyż nie?

Jeżeli zapchajdziura to rób tak, żeby nie mieć tylu dziur do zapychania jeden z drugim. Problem zniknie ;)

Gość gość4imp
Jeśli jakikolwiek facet nazwałby mnie "zapchajdziurą" dostałby po pysku. Wybacz, ale tak właśnie by było. Prosto w pysk i z kolanka w jaja. Tak, lubimy szczerość, a szczerość to jeśli na początku znajomości powiesz kobiecie: chcesz być moją zapchajdziurą? Jeśli którykolwiek "kozak" się odważy. A nie kolesiom, przy piwku. :P