Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zawiedziona

Możecie liczyć na swoje przyjaciółki? Ja widzę, że na swoją jednak nie mogę :(

Polecane posty

Kiedy ona czegoś potrzebuje choćby to była drobnostka to nigdy nie pozostawałam obojętna na jej potrzeby ale gdy ja wczoraj poprosiłam ją o drobnostkę która nie wiązała się dla niej z kosztami czy jakimś trudem i zajęłaby jej dosłownie minutę to mnie olała. Ja odbieram to jako olanie i jest mi przykro teraz i myślę, że czas naszą przyjaźń zacząć nazywać koleżeństwem a zwykłych koleżanek mam na pęczki :(

Gość gość
Cóż za drobnostka?

Gość gość
Pożyczenie 100 tyś złotych na chwile

Przecież napisałam, że nie chodzi o żadne pieniądze. Ona ma nowego chłopaka i w koło teraz opowiada jakie to z niego ciacho jaki jest boski i jak ją cudownie całuje. Mówiła, że całował jej nawet stopy i że to niesamowicie fajne uczucie. Odpowiedziałam, że mnie po stopach jeszcze nikt nie lizał a też bym chciała się przekonać czy to takie fajne jak opowiada i poprosiłam by na chwilę liznęła językiem od pięty do palców a ona do mnie, że chyba zwariowałam. Spytałam co w tym złego przecież stopy mam czyste. Samo polizanie stopy i nic więcej to jeszcze nie seks. Prosiłam ją kilkakrotnie a ona odmawiała choć sama przed chwilą przechwalała się jakie to fajne. Czyli widzę, że w naszej przyjaźni fajnie ma być tylko jej a jak ja o coś proszę to nagle wielkie oburzenie. Nie wiem za co to oburzenie skoro nie wiązało się to ani z kosztami z jej strony ani z jakimkolwiek trudem. Co za problem podnieść stopę do ust i przez chwilę polizać? No problem. Ale tak właśnie wygląda przyjaźń z nią :O

Gość gość
Zjechałem :)

Gość gość
Dla nie ktorych taka prosba moze wydac sie nie smaczna dlatego nie dziw sie jej reakcji.

Gość gość
Dla nie ktorych taka prosba moze wydac sie nie smaczna dlatego nie dziw sie jej reakcji.

Gość gość
Dziwię się bo jeśli się mnie brzydzi to to po co w ogóle się za mną przyjaźni? Skoro jestem dla niej taka obrydliwa to co za problem znaleźć bardziej smaczną przyjaciółkę