Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długi sex

Polecane posty

Gość gość

Jak długo kobiety lubią się kochać? Moja partnerka twierdzi że ze mną jest coś nie tak i że to nie jest normalne. Ja lubię poświęcić na sex 2-3godziny,a ona w pierwszej już nie ma siły.Ja raczej zawsze myślałem że to jest mój atut,ale chyba się mylę. Ile czasu wystarczy przeciętnej kobiecie,by czuła się zaspokojona :)

Gość gość
1-1,5h z gra wstepna. potem mozna lezec i caly dzien na golasa. ale 2-3 h to za dlugo. za duzo sie chyba naczytales

Gość
Chyba jednak zbyt mało czyta :-o Kamasutra, odkrywając sekrety miłosnej magii, uczy nas, że seks powinien zaczynać się dwanaście godzin przed samym stosunkiem ;-)

Gość gość
Tak jak mówisz że z godnie gra wstępna, potem z godzinkę seksu,znowu z godzinę pieszczot i pół godzinki seksu. Przecież nie 3 godziny samego losowania że tak brzydko ujme-robotem nie jestem

Gość gość
Nie nawidze jak na sucho jestem dyma uwielbiam byc pieszczona lizana a juz jak mi minete robi to jest wspaniale a wtedy to juz nogi rozkladam i czekam na ostre rzniecie ale krotkie

Gość gość
Nie no Na sucho odpada. Zawsze musi być gra wstępna i dobra minetka.Jak wchodzę,to lubię jak aż soczek wyplywa