Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polozna skad

Polecane posty

Gość gość

hej jestem zapisana do przychodni A, a dziecko planuje zapisac do przychodni B. Z której przychodni będzie przychodzić do nas polożna po porodzie?

Gość gość
up

Gość gość
Do mnie przychodziła z przychodni dziecka.

Gość gość
Tam gdzie masz wybraną położną. Zakładam ze wypełniałaś deklarację w przychodni a. Wypełniasz 3 deklaracje. Lekarza rodzinnego, pielęgniarki i położnej.

Gość gość
wlasnie o to chodzi, ze nie wybieralam poloznej. Do przychodni jestem zapisana w innym miejscu niz teraz mieszkam. Tu chodzę do gin, ale nie wybierałam położnej.

Gość gość
Kobieto X lat temu wypełniałaś deklarację w swojej przychodni. Wypełniałaś 3 kwity. Zadzwoń do NFZ i zapytaj gdzie masz wybrana położną jak nie wierzysz. A najlepiej to załóż sobie konto na zipie. Ps. deklaracja wyboru położnej nie ma nic wspolnego z ginem do którego chodzisz.

Gość gość
Gość wyżej dobrze pisze. Położną raz w roku bezpłatnie mozesz zmienić. Wiec wypełnij deklarację w przychodni dziecka. Przecież ta z twojej przychodni rodzinnej nie będzie jechała x km na wizytę patronażową.

Gość gość
gość dziś Kobieto, ja w tamtej przychodzi jestem od urodzenia, więc raczej ja nie wypełniałam żadnych deklaracji :)