Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej facetów to pantolarze, którzy dla kobiety zrobią wszystko

Polecane posty

Gość gość

takie ciepłe kluchy, przesadni romantycy, tragedia... znam takiego jednego, ''zakochanego'' strasznie w dzieewczynie, wzieli slub w mlodym wieku bo 24 lata, teraz minely 3 lata, maja dziecko, on pracuje za granicą a ona spotyka sie z innym, ona nie wie ze ja wiem, po prostu od kolegi wiem ze jego kumpel posuwa tamtą K. :O zal mi tego kolesia, przystojny bardzo, pracowity a jego zonka p******i sie na boku, wspolczesni faceci nie mają w ogole jaj, a kobiety to k***y. Ja sama dostaje czesto propozycje seksu bez zobowiązan, kiedys nawet jeden uparty chcial kase dawac, 500, 1000, 2000, 5000 za noc buhaha, potem nazwal mnie ''glupią dziwką'' :D co sie dzieje z facetami ? wulgarni zboczency albo pantoflarze

Gość gość
Nie wiem. Sam jestem facetem, nigdy nie miałem dziewczyny, kobiety. Kocham je jako istoty ludzkie, ale sensem życia dla mnie nigdy nie były i nie będą.

Gość gość
niech facet o którym tam mówisz, przeczyta ten temat "do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały ". Szybko mu się odmieni, p**deczko, każda z was powinna mieć tak na imię, p**deczka.

Gość gość
Czyli odechcialo sie feminizmu i chcecie, zebysmy was trzymali za mordy jak muzulmanie?