Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyufcgbusiygbdvgy

Straciłam dziewictwo, w dodatku czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Cyufcgbusiygbdvgy

Wczoraj chłopak, w którym strasznie się kochałam zaproponowal mi i mojej przyjaciółce zebysmy do niego przyjechały na konie, myślałam że to sen, byłam podniecona i się zgodziłam, moja przyjaciółka też. Gdy dojechaliśmy, poszliśmy do stajni, kompletnie mnie to nie interesowało, czekałam aż pokaze nam swój dom, w końcu poszliśmy do jego pokoju, moja rodzina niewiedziała, że u niego jestem (mama była w pracy do wieczora, moi dziadkowie z którymi mieszkam nadnjeziorem więc byłabym sama w domu) Moją przyjaciółkę mieli odebrać rodzice, a mnie jego rodziece. Gdy moja przyjaciółka pojechała, Ja usiadłam na jego łóżko, a on usiadł obok mnie, oglądaliśmy film. Położyłam się, a on położył się obok mnie i całyczas patrzył się na mnie, zaczął mnie szczypać w plecy, zrobiło mi się duszno i bardzo dobrze. Po chwili przytulił mnie i coraz mocniej, wtedy już całkiem myślałam, że ze szczęścia niewiem co zrobię ... zobaczyłam, że dostał rumieńców, było mu duszno, a w końcu ... stanął mu. Przestraszyłam się trochę, zachciało mi się spać, obróciłam się na bok i przykryłam kołdrą, on się mocno do mnie przytulił, po chwili poczułam że zbliża do mnie swojego członka, po chwili wsadził mi go do pochwy, zaczęlam sapać, jęczeć, nie mogłam się powstrzymać, bolało mnie, ale było mi bardzo dobrze, potem poczułam nasienie ... zasnęłam, obudziłam się, była juź 19 ... za godzine moja mama wracała z pracy. Poszłam do łazienki się umyć i pojechałam do domu. Boje się, że mogę być w ciąży. Dzisiaj w szkole był dla mnie wyjątkowo miły, zaproponował wyjście do kina, w kinie mocno sie do mnie przytulał.

Gość gość
To był chyba gwałt, zależy czy Ci się podobało i czy tego chciałaś ...

Gość gość
ile ty masz lat?

Gość Stary Wujo
Jest przesądpodczas defloracji w ciążę się nie zachodzi, ale, znam taki jeden przypadek. Na weselu, dwoje nastolatków było w orszaku dróżbów, alko, seks dwojga 16 - latków, ciąża, ślub i rozwód. Wszystko zajęło trochę ponad rok.