Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawka111111

Mama chlopaka pomocy

Polecane posty

Gość Truskawka111111

Doradzcie mi co mam zrobic z ta kobieta .. Z chlopakiem jestem 4 lata jego mama wydawala sie bardzo fajna zawsze wspierala poniewaz mieszkam z ciezkimi wspierala wytrzymania rodzicami i byla sytuacja ze mama wywalila mnie z domu to napisam do jego mamy ktora wracala z wakacji ze swoja mama mezem i ojcem ze tak sie stalo na co jego mama do mojego chlopala dzwoni akurat bylam u niego ze mam w tej chwili jechac autobusem do domu( moj chlopak ma samochod i prawko) i ze chce go w dziecko wrobic zeby u niej zamieszkac ze jestem z tego gatunku ze da sb dziecko zrobic o ze to w d***e to ma i nie chce mnie wgl widziec u siebie w domu mam zakaz pojawiania sie i ze ona nie wierzy ze ja tabletki antykonc biore okazalo sie ze to jego mamy matka tak jej na mnie nagadala widzialam ta kobiete z 4 razy moze i okazlo sie ze rozpowiada to kazdemu ze ja chce mojego chlopaka w dziecko wrobic ... Wczesnjej tez byly akcjw ze moj chlopak nie moze mnie do domu odwiesc bo on nie wierzy ze ja na paliwo daje

Gość gość
Dziewczyno wiesz co to kropka? Do jasnej cholery nawet chciałam coś ci doradzić, ale tego nie da się normalnie przeczytać! Nie wiesz, co to interpunkcja?