Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam pracujacych w supermarketach

Polecane posty

Gość gość

Umowe w pracy mam do konca miesiaca i wiem, ze nie zostanie mi ona przedluzona. Od jakiegos czasu przegladam oferty, pytam znajomych, ale na razie nikt nie slyszal o wolnych miejscach w firmie. Wczoraj poszlam na zakupy do pobliskiej biedronki i na drzwiach wisiala kartka z oferta pracy ukladnie towarow albo praca na kasie i mozliwe etaty 1/2, 3/4 i caly etat, co wazne umowa o prace od 1go dnia. Do tej biedronki mam okolo 10 minut pieszo, dzieki temu nie staracilabym czasu na wyjazdy i moglabym zostac dluzej w domu z dziecmi. Doswiadczenia w handlu nie mam. Obecna pracuje w biurze, ale jak widac dobre czasy sie skonczyly. Moje pytania dla osob, ktore pracuja w supermarketach, jak wyglada ustalanie grafiku i sama praca?

Gość gość
Ustalanie grafiku to tak naprawdę kwestia danej placówki/ danej sieci. Ja na Twoim miejscu złożyłabym tam CV i poszła na rozmowę kwalifikacyjną. Dowiesz się podstawowych kwestii. Jak Ci się nie spodoba to po prostu nie przyjmiesz pracy.

Gość gość
moje 2 bratowe pracuja w biedrze. do pracy maja 5 min. grafik dogaduja sie jak trzeba ale nie zawsze da sie zalatwic. zalezy jaki kierownik. najgorsze sa niedziele po 12 godzin ale na tygodniu wiecej wolnego chociaz tez sylyszalam ze zalezy od kierownika czy niedziele na 12 czy na 8 h. urolpy wszystko jak trzeba kolonie dla dzieci i paczki na swieta i rozne okazje. bony itp. z zarobki ok2000.tyle ze trzeba sie na zapie.....

Gość gość
Zastanawiam sie, ze moze na poczatek poszlabym na pol etatu, czymi 20h tyg. moglabym wtedy zobaczyc czy takie cos mi odpowiada. Podejrzewam, ze nie dalabym rady tak od razu wykladac towaru, nosic zgrzewki 8h dzien w dzien. Tez nie jest pewna, czy nie beda kazali przyjasc np od razu na caly dzien i wtedy 12h +8H w tyg albo nocki.

Gość gość
W lato jest dużo pracy bo to sezon grillowy i idzie dużo napojów i piwa i naprawdę z.......ol po pachy a dodatkowo są też nocki w biedrze więc dobrze się zastanów bo ja pracowałam i nigdy więcej i nikomu nie polecam dużo pracy a pieniądze normalne więc idź może na próbę i sama zobacz.

Gość gość
dochadza do tego ludzie ktorzy potrafia obrzydzic zycie czy.klienci

Gość gość
wlasnie, dlatego chce isc na pol etatu zobaczyc.

Gość gość
gość dziś Co ty pierdzielisz? Jakie noszenie zgrzewek przez 8h dziennie? Tak, tak od razu będą kazali ci przyjść na 12 godzin i zostać na noc. Podstawowa rzecz, którą musisz mieć to książeczka sanepidowska, bez niej cię do pracy w spożywczej branży nie przyjmą.

Gość gość
Podobno do pracy w biedronce to oni kieruja na badanie sanepidowskie.

Gość gość
gość dziś Podobno do pracy w biedronce to oni kieruja na badanie sanepidowskie. x To dobrze, bo to jednak koszt. Czyli badanie jest w ramach badań wstępnych.