Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staranie pierwsze objawy...

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 25 lat staram się od dwóch cykli o pocieche. W pierwszym tak się sfilmowałam że miałam wszystkie objawy ciąży ;) potem przyszła@ w tym raczej nie odczuwam nic szczerze myślę że się nie udało tylko lekko pobolewa mnie brzuch i jestem bardzo ospała i szybko się męczę do tego doszedł śluz o dziwnym zapachu. Nie śmierdzi ale jest inny. To 23 dc. Jakie były wasze pierwsze objawy ile się staraliście?

Gość gość
Up

Gość gość
Ja mialam obolale piersi, bardziej niz zwykle i bylam placzliwa. Wczesciej co miesiac mialam wszysctkie objawy po kolei, sluz ciazowy, zasiniale wargi sromowe, mdlosci ale to byly moje urojenia. najlepiej sie nie nakrecac nie myslec o tym i poczekac do dnia @

Gość gość
No w tym cyklu już się tak nie nastawiam jak w tamtym w ogóle nie wiem czemu sądziłam że mi się uda za pierwszym razem. Dlatego objawów jako takich nie mam oprócz właśnie tego dziwnego śluzu o dziwnym zapachu. No i to zmęczenie. Co do huśtawki to wiadomo 23 dc a 26 dniowy cykl więc można zgon ich na zbliżający się @. Łatwo się nie nastawiać jak człowiek bardzo chce. :)

Gość gość
Wiem ja wtedy gdy okazalo sie ze jestem w ciazy nie robilam testu bo dostalam wczesniej okres tzn brazowe plamienia i bylam pewna ze kolejny cykl nic a tu zonk bo okres sie nie rozkrecil

Gość gość
Trzeba czekać i tyle. Najgorsze ze czasami ludzie się starają latami i nic a niektórzy nie chcą i mają...

Gość gość
Up

Gość gość
A obolała pochwa sine wargi? Delikatne ciągnięcia w brzuchu?

Gość gość
Up

Gość gość
Dziś doszły pobolewania brzucha czuję że to jednak na okres... ból głowy i osłabienie nadal się utrzymuje. Dodatkowo nadmierna potliwość... niestety czuję że nie tym razem...