Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy programista może być bad boyem..

Polecane posty

Gość gość

poznalam w internecie pewnbego mężczyznę, przytsojny dość choc nie model, opowiadal mi o tym, że ma powodzenie i w przeszłości miał dużo kobiet .. byly chętne a on nie miał powodu by im odmawiac...powiedzialam o tym koledze a on uznal , ze ten mnie bajeruje a programisci to introwertycy zamknięci w sobie.. on przedstawia się jako otwarty na ludzi, wesoly facet lubiący wypic i poszalec na imprezie, a sex to jego drugie imię, potrafi zapsokoic dobrze kobietę robiąc to z nia cała noc, ma wytrysk kiedy chce, jest po 30-ce.

Gość gość
powiedizla mi,ze zna duzo programistow i zaden nie jest ***aką

Gość gość
up

Gość gość
moze byc, czemu nie

Gość gość
Na pewno nie jest

Gość gość
lata temu programistami zostawali niesmiali chlopacy. Teraz bad boyetez zostaja programistami, bo ten zawod kusi dobrymi zarobkami. Swoja droga, duzo ten programista zarabia?

Gość gość
sama nie wiem co mam o nim myslec...moze to bajera..moze kreuje się na kogos kim zawsze chcial byc, ma penisa 20+ cm bo sama widziałam , nie nalega na spotkanie bo niby sex ma na co dzien ale skoro tak to czmeu zagaduje do ldziewczyn w necie i chce sie spotykac skoro ma takie powodzenie .. :/

Gość gośćfgg4
Oferujemy usługi z zakresu tworzenia stron www, sklepów internetowych, projektowania grafiki i pozycjonowania. Lublin. https://www.artkod.pl/