Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Festiwal rockowy czochraj bobra fest w Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

23-24 -25 czerwca jedziecie? Zobaczcie kto będzie grał

Gość gość
Jadę :D

Gość gość
Wystąpią : Sedes, Apteka , Kabanos , Zwłoki , Bunkier , Defekt Mózgó :D Nazwy dla patoli i ludzkich spier/dolin

Gość gość
Czyli coś dla ciebie patolo mizantropia jest tak samo patologiczne ja do Namysłowa mam 15 km ale nie jadę tam bo nie jestem patolą :P

Gość gość
Nawzajem

Gość gość
Czyli to wszystko dla kretyli:P

Gość gość
Ja jadę do Kostrzyna na Woodstock

Gość gość
Ja jak co roku do Kostrzyna na Woodstock jeżdżę

Gość gość
Ja do Namysłowa ma 420 km.

Gość gość
Gość 14:11 jeśli chcesz dojechać na ten festiwal do Namysłowa to jedź pociągiem do Wrocławia a z Wrocławia głównego do Namysłowa Pociągiem bo z Wrocławia do Namysłowa jest bezpośrednie połączenie kolejowe od między miastami Namysłów a Wrocław to odległość 60 km i pociągiem około półtorej godziny się jedzie bo z Wrocławia do Namysłowa jest bezpośrednie połączenie kolejowe bez przesiadek się jedzie bo ta linia kolejowa od Wrocławia przez namysłów do Częstochowy przebiega

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Mizantropia odraza jedziesz?

Gość gość
Po ile bilety? Pole namiotowe płatne? Po ile piwo na terenie festiwalu? Dużo ludzi przyjeżdża na ten festiwal, dużo jest namiotów wkoło? Właściwie to nie wiem o co jeszcze zapytać bo jeżdżę tylko na woodstock, a tam wszystko jest darmowe (wejście na festiwal i pole namiotowe), a piwo i inne napoje można sobie przynieść z miasta, jeśli akurat napoje od sponsora nam nie smakują. Na żadnym innym festiwalu to nie przejdzie, tylko na woodstocku. I jeszcze słówko do osoby, która pisze, że nazwy kapel są patologiczne. Może i są, ale wiele z tych kapel grało, kiedy ty smarku srałeś jeszcze w pieluchy i są legendami polskiego punku, pamiętającymi czasy "starego" Jarocina, tego za komuny, kiedy po festiwalu chodziły patrole milicji bo był stan wojenny. Patologia z tamtych czasów dawno już poumierała, a oni wciąż grają na scenie i są ludzie, któzy chętnie przyjdą ich posłuchać.

Gość gość
Najśmieszniejszą nazwą punkowej kapeli jaką słyszałem było: ZATWARDZENIE Fajnie to musiało brzmieć jak publika wywoływała ich na bisy skandując nazwę :D

Gość gość
Wpisz sobie czochraj bobra fest w Google to dowiesz sie wszystkiego a piwo po 2 złote Piwo Namysłów pils oraz kuflowe zamkowe z browaru namysłów oraz Warka żywiec żubr EB Łomża i inne na pewno namysłów wam się tylko kojarzył z piwem piłeś kiedyś z ciekawości pytam

Gość gość
Słyszałem o Namysłowie jeszcze zanim zacząłeś spamować o nim na kafe. Kojarzyłem oczywiście z browarem.

Gość gość
I ps to znowu ja co pisałem o 15:01 ja do NAMYSŁOWA MAM 15 km też mieszkam w Powiecie namysłowskim namysłów jest 16 tysięcznym miastem 60 km od Wrocławia i 40 od Opola ja bym chciał pojechać za rok na Sopot top trendy festiwal do Sopotu

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Co mam ci odpisać? Sopot trendy festiwal kojarzy mi się z gownem i patologią :classic_cool: wolę woodstock.

Gość gość
Super imprezę robią na CRF . Już mi się zdarzyło tam kiedyś trafić w sumie przez przypadek i było rewelacyjnie. Rok temu zupełnie o nich zapomniałem ale teraz sobie nie odpuszczę. W line upie są Waglewscy, Organek, Jelonek i dziesiątki innych kapel – bardziej znanych i początkujących.