Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet,które miały problem że urodzą syna a nie córkę. Głupieście!

Polecane posty

Gość gość

Cierpicie na zaburzenie psychiczne zwane MIZOANDRIĄ, to nienawiść do mężczyzn, brak zaufania do nich, macie ich za gorszych od siebie. Współczuję wam i waszym synom...musiałyście mieć straszliwie zy****ych facetów, ojców, dziadków i wujków że macie tak słaba zdanie na temat płci męskiej, której to przedstawiciele pchają ten śwait do przodu. i mówię to jako kobieta. żal mi was.

Gość gość
kurat mali chłopcy są słodcy. im o*******la dopiero po 16rz zazwyczaj

Gość gość
Ojej. Na prawde. A jak chcialam syna a urodzilam corke i bylam niepocieszona to juz lepiej ze mna? Jak nazwya sie moje zaburzenie. Autorko niezle ci na dekiel wali skoro tak cie bola wybory, decyzje i uczucia innych.

Gość gość
nie bolą mnie, tylko już słuchać nie mogę jak baby jęczą że chcą córkę. W czym ona jest lepsza? czytałaś ten duracki temat "tak bardzo nie chce miec syna"?

Gość gość
Autorko, masz jakiś problem? Miałaś zły kontakt z własną matką, babcią, nie miałaś przyjaciółek, że taką nienawiścią ziejesz do dziewczynek i kobiet?

Gość gość
Ale co cie to obchodzi. Nie mozesz sluchac to nie sluchaj. A w czym syn jest lepszy?

Gość gość
O jeju, baby jęczą, że chcą córkę, faceci jęczą, że chcą syna, a obydwoje kochają swoje dzieci niezależnie od płci. W czym problem Autorko, to już nie pierwszy Twój post na ten temat.

Gość gość
A ja mam tak. Chciałam pierwszego syna i udało się. Teraz chcę drugą córeczkę i jeśli się uda będę przeszczęśliwa. A jeśli będzie drugi synek... też będę przeszczęśliwa. A gdybym miała pierwszą córeczkę, byłoby tak samo. Też jestem jakaś zaburzona?