Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fesiwal rockowy Czochraj Bobra Fest na celowniku terrorystów?

Polecane posty

Gość gość

Tej, spamer - namysłowianin! Jakie są możliwości wniesienia bomby na ten wasz festiwal?

Gość gość
Weź mnie nie obrażaj nie jestem spamerem co tobie zrobiłem że uznajesz mnie za spamera ? Co ja nie mogę własnych tematów zakładać jak założę to już jestem spamerem tak? Jak inni np tematy o dziewicach lewakach pisie po czy czymś innym zakładają to nie są spamerzy ? A jak ja założę swój temat na który przecież nie musisz wchodzić to już jestem spamerem tak?

Gość gość
Jesteś spamerem! Wszyscy już mają po uszy tego ciągłego pisania o Namysłowie!! Spadaj stąd

Gość gość
PS jeszcze jedno te wpisy o Namysłowie które były przez kilka miesięcy na kafe to nie moja sprawka przecież nie tylko ja jestem z okolic Namysłowa podaj mi dowody że to ja to wtedy pogadamy zapewniam cie że to nie ja pisałem o Namysłowie bo miałem ciekawsze rzeczy do roboty niż"rzucanie spamu"

Gość gość
Gość 15:59 to nie ja pisałem o Namysłowie przecież to nie tylko ja jestem z Okolic Namysłowa przecież na te fora każdy może wejść to forum otwarte a jak inni piszą np o dziewicach zdradach bez przerwy czy o prawikach neptykach oszkach to niby dobrze tak? Oni to nie są spamerami tak?

Gość gość
Wolę poczytać o dziewicach i lewakach, zamiast czytać o jakimś zadoooopiu, gdzie psy dooopami szczekają. No chyba że wybuchną tam bomby i zginą ludzie. Wtedy chętnie poczytam.

Gość gość
Gość 16:04 pozwól że tego nie skomentuje to nie ja sieje spam o moim mieście przecież na to wygląda że nie ja jedyny tu wchodzę na te fora widocznie ktoś inny z Namysłowa tu wcześniej wchodził co ci to przeszkadza że takie tematy są zakładane nie chcesz nie czytaj nikt na siłę ci nie każe na te tematy wchodzić i ja w przeciwieństwie do tego kogoś prawdopodobnie z moich okolic nie pisze o Mieście i nie wchodzę z buciorami w cudze tematy i nie trolluje przypominam ja nie pisze o mieście tylko o festiwalu który corocznie sie w Namysłowie odbywa a to jest różnica o browarze też pisze bo lubię te piwa pić i co ma piwo wspólnego z miastem w którym jest produkowane skoro praktycznie w całej Polsce można go kupić nie chcesz wchodzić na moje tematy to nie musisz droga wolna nikt ci nie karze

Gość gość
I mogę sie ciebie zapytać czy przyjedziesz do Namysłowa na ten festiwal pod koniec czerwca rozerwiesz sie będzie fajna zabawa i nie oskarżaj mnie że to ja spamuje o Namysłowie bo to naprawdę nie ja bo ja mam ciekawsze rzeczy do roboty ja na fora dyskusyjne rzadko wchodzę bo nie mam na to czasu i ja na twoim miejscu bym sie nie przejmował ludźmi co całymi miesiącami piszą o Namysłowie czy innej miejscowości po prostu nie zwracaj uwagi to może przestanie pisać bo zauważy że nikogo te wpisy nie interesują nie wiem kim on jest ale współczuję mu że sobie takie zajęcie znalazł ja w Namysłowie w NOK czyli W NAMYSŁOWSKIM OŚRODKU KULTURY ostatnio często jestem A W MIĘDZYCZASIE CZYTAM SOBIE O FESTIWALACH ROCKOWYCH CZOCHRAJ BOBRA JEST W NOK(U) URZĄDZANY PRZYZNAM ROK TEMU BYŁEM PIERWSZY RAZ BO WCZEŚNIEJ MNIE TA MUZYKA NIE INTERESOWAŁA ALE MI SIE SPODOBAŁO DZIEKI MOJEJ KOLEŻANCE Z KTÓRĄ RAZEM CHODZILIŚMY DO SZKOŁY TERAZ MIESZKA gdzieś we Wrocławiu nie wiem dokładnie gdzie ona mnie zachęciła do takiej muzyki za co jestem jej wdzięczny :)

Gość gość
A najważniejsze nie jest to czy dane miasto jest jak ty to nazywasz "dziurą" "zadoopiem" nie wiem jak namysłów w porównaniu do innych miast chodzi o te w których nigdy nie byłem wygląda nie to jest najważniejsze tylko dobra zabawa poznanie nowych znajomych wyrwanie sie z szarej rzeczywistości gdybym ja miał sie przejmować jakie miasto jest zadoopiem a jakie nie to dawno bym w psychiatryku wylądował życie jest tylko jedno trzeba go wykorzystać jak najlepiej i nie to w życiu jest najważniejsze

Gość gość
Zastanów się czy chcesz pojechać na ten festiwal do Namysłowa liczy sie głównie dobra zabawa

Gość gość
Pamiętaj ja cię nie zmuszam do niczego tylko chce ciebie zachęcić

Gość gość
Jakie kapele grały w zeszłym roku? Pamiętasz jako naoczny świadek? Nie każ mi szukać w google. Ta koleżanka nie mogłaby cię na woodstock wyciągnąć?

Gość gość
Kostrzyn nad Odrą to też zadooopie i dziura

Gość gość
defekt muzgó i sedes wstrząsy wtórne headup są najlepsi innych to ja pozapominałem jak się nazywali nie mogę sobie przypomnieć sorry

Gość gość
Do Kostrzyna wybiorę się może za rok bo teraz do Kostrzyna na Woodstock nie mam z kim pojechać może ze mną się wybierzesz?

Gość gość
Mam takie pytanie jeszcze ten co pisał o Namysłowie na tym forum od kiedy on tak pisał od tego roku czy wcześniej ja dzisiaj jego wpisów o mojej miejscowości nie widziałem co on obraził się na was czy co? Co on o Namysłowie pisał czy dawał jakieś linki? Na tym forum jestem nowy nie mogę jego komentarzy znaleźć bo ja tu sie znalazłem przypadkowo mój kolega on mieszka na Reymonta w Namysłowie jest informatykiem jak chcesz mogę go zapytać czy mógłby te wszystkie wpisy usunąć jak ci one przeszkadzają

Gość gość
Mój kolega się tym specjalizuje on może go Namierzyć i poznać jego dane (imię nazwisko adres zamieszkania itd za bardzo sie na tym nie znam musze się go zapytać czy obejdzie się bez tego? Takie pytanie z ciekawości czy nim on zaczął pisać dawać linki czy coś o Namysłowie to ty wcześniej o nim wiedziałaś? Wydaje mi sie że za sianie spamu jest jakiś paragraf przynajmniej powinien być nie mam pojęcia

Gość gość
I takie niby z pozoru spamowanie nie ważne czy o Namysłowie czy na inny niezwiązany temat może sie przerodzić w nękanie pamiętajcie nikomu na forach nie podajcie adresów Email numerów telefonów kodów PIN PESEL(ów) u mnie w Namysłowie mojego kolegę tak dręczyli przez telefon jacyś ludzie bo on wszędzie w Internecie swoje dane adres zamieszkania numer telefonu a nawet zdjęcia zamieszczał tak go gnębili że on popełnił samobójstwo nie wytrzymał psychicznie irytuje mnie to jak tu ludzie zamieszczają swoje zdjęcia nawet w tzw awatarach

Gość gość
Kto to jest ta oszkaa i fiut nastroszony byłem na spisie tematów i ten fiut nastroszony dał swoje gołe zdjęcia kojarzysz ich? To mnie irytuje najpierw wrzucają foty na neta a potem płaczą przecież jak raz coś się do Internetu wrzuci to zawsze tam będzie i każdy może mieć do nich dostęp i to wymyka sie spod kontroli przykład mojego kolegi mnie wstrząsnął

Gość gość
Mam mu to powiedzieć napisać cokolwiek czy olać to

Gość gość
Przed chwilą zapytałem sie czy ktoś z was na ten festiwal chce pojechać gdyby ktoś chciał to dajcie znać na Woodstock jeśli ktoś chciałby ze mną pojechać to też dajcie znać

Gość gość
mam wrażenie, że jesteś ciut inteligentniejszą wersją użytkownika dziewięćdziesiąt dwa. Czy to nie twój projekt? Posłuchaj Kabanosa w tym roku, to świetna kapela. Na woodstocku też będą.

Gość gość
Ja nie mam projektów czyli wydało sie to on pisał od kilku miesięcy o Namysłowie? Czy to nie on ? A w Namysłowie na czochraj bobra fest też był kabanos całkowicie o nim zapomniałem dzięki za przypomnienie ten 92 też jest jak ja z okolic Namysłowa? Odpowiesz mi na powyzsze pytania w powyższych postach mogę z tym spamerem od mojego miasta zrobić porządek czy chcesz bym go sobie odpuścił? Ja nie cierpię spamu

Gość gość
Co robiłaś teraz?

Gość gość
Nudzi mi się a tobie?

Gość gość
Ej gościu ten 92 prawdopodobnie nie jest z okolic Namysłowa bo on jest z Krakowa ty chyba jesteś jednym z niewielu normalnych ludzi tu na forum też rocka lubię

Gość gość
To dobrze

Gość gość
bobry na celowniku terrorystów? Ale się porobiło, okropny jest dzisiaj świat☺

Gość kość w Polsce
:D:D:D kafe jest okropne

Gość gość
Up