Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lotos12345

prosze o pomoc dot zarazenia hiv

Polecane posty

Witam bardzo prosze o rozwianie moich watpliwosci oraz konkretne odp dotyczace hiv a mianowicie chcialem sprobowac stosunku z prostututka tak tez sie stalo znalazlem ogloszenie w internecie i pojechalem do prywatnego mieszkania,odbylem z nia stosunek waginalny w prezerwatywie a dokladniej wygladalo to tak ze nie moglem skonczyc wiec sciagnela owa prezerwatywe i zaczela mi robic dobrze tylko reka a ja w tym czasie dotykalem jej lechtaczki i takze mialem sluz waginalny na palcach,doszlo do tego ze cala ta sytuacja mnie poirytowala i nie doszlo do zadnego wytrysku nic w tym stylu ubralem sie i opuscilem mieszkanie. teraz miesiac po tym wszytskim gnebi mnie mysl ze mogla mnie zarazic hiv bo nigdy nie wiadomo co z ta druga osoba,teraz jestem za granica i nie mam jak robic badan,bardzo prosze o odp a nie prawienie moralow bo do tego doszedlem juz dawno,dodam ze nie byla to jakas kobieta przy drodze tylko normalna mloda zadbana i nie bylo zadnego kontaktu z krwia,z gory dziekuje i czekam

Gość gość
Raczej marna szansa, nawet na choroby weneryczne, a to czy ładna, czy przydrożna nie ma znaczenia

Gość gość
Nie masz.

Gość gość
Uważam ze możesz spać spokojnie w taki sposób nie mogłeś się zarazić choć rozumiem twój strach.

Gość gość
szkoda ze zaplaciles i nawet sobie nie trysnales

bardzo dziekuje za odpowiedzi,popelnilem pierwszy i ostatni raz taki blad,siedzi mi to w glowie i siedzi,juz jestem spokojniejszy,dziekuje

Gość Kataszynka
Zawsze mnie dziwi, dlaczego ludzie w tak poważnych kwestiach radzą się na forach, a nie pójdą po prostu do lekarza. Przecież można się dokładnie przebadać i być spokojnym. Nawet jeśli wstydzicie się zrobić badania na miejscu, to można zamówić test http://e-wenerolog.pl/jak-zamowic-test/ i odesłać go do zbadania. Nie ryzykujcie, szkoda życia.