Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem w ciąży w 6 tygodniu i prawie zero objawów. Która z was miała podobnie i czy potem pojawiły się niektóre objawy? Nie mam bólu piersi ani żadnych mdłości i wymiotów ale za to mam duzoooo śluzu i pobolewanie podbrzusza. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
No, to jednak jakieś objawy masz ;)

Gość gość
U mnie od 6 tyg mocne wymioty.

Gość gość
Jakieś tam objawy mam. Ale i tak bałam się że coś z moją ciążą jest nie tak ale jest z nią dobrze

Gość gość
Ja ani razu nie wymiotowałam , nie miałam nadciśnienia, zachcianek, puchniecia nóg, bólu pleców. Jedynie mega zgaga ale to gdzieś od 7miesiąca.

Gość gość
To można powiedzieć że ciążę przeszkadza bez objawowo prawie. Bo kobiety się moim zdaniem, jak ja, na czytają o tych objawach i jak naprawdę jest się w ciąży to zero objawów. Moja znajoma na przykład miała tylko duży apetyt a tak to nic innego

Gość gość
*przeszlas

Gość gość
Ja tak miałam. Ciąża obumarła

Gość gość
No właśnie ją es objawy masz ja nie miał żadnych i o ciąży dowiedziałam się w 11 tygodniu.

Gość gość
ja w 6 tc miałam tylko jeden objaw - brak okresu. Za to od końca 8 tyg do dziś (12 tc) zygam jak kot, mam zawroty glowy i bóle brzucha. Takze ciesz się i nie doszukuj problemów :)

Gość gość
Do mnie tez tak pisali... Że powinnam się cieszyć, ze nie mam objawów. A ja czułam, ze cos jest nie tak. Oby u ciebie bylo dobrze

Gość gość
Modlę się o to aby u mnie było dobrze z ciążą. Jutro idę powtórzyć betę. Ponoć dużo kobiet tak ma że do 6 tygodnia żadnych objawów a potem od 7 lub 8 tygodnia są wymioty, mdłości i tak dalej. O tą ciążę staraliśmy się z mężem od prawie roku i wreszcie się udało i chcę urodzić naszego dzidziusia :)

Gość gość
Ja się starałam pól roku. Teraz jestem po drugiej @ po poronieniu. Będziemy niedługo sie starać, ale boje się, ze juz nigdy sie nie uda... Nie martw sie, będzie dobrze.

Gość gość
Dziękuje za słowa otuchy. Trzymam za ciebie kciuki. Wierzę że w końcu uda ci się donosić całą ciąże :) Czasami warto się nie poddawać

Gość gość
Pierwsza ciąża z kompletem objawow - poronienie zatrzymane. Druga biochemiczna. Ale pierwsze objawy były. Trzecia... zero. Nie było mi zupełnie nic. Bez bólu piersi, mdłości, zawrotów głowy. Donoszona. Powodzenia!!!!

Gość gość
Ja tak miałam. Objawy pojawiły się w połowie 7 tygodnia- mega mdłości. Trwały do 9 tygodnia, więc i tak nie długo.

Gość gość
W pierwszej ciąży zero objawów do 11 tygodnia. Później mdłości i wymioty. W drugiej ciąży zero objawów do 8 tygodnia. Powtórka z rozrywki..