Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na której randce poszliście do łóżka z facetem, z którym jesteście?

Polecane posty

Gość gość
W zasadzie nie było nawet randki, tylko koleżeńskie wyjście na piwo po pracy :) Jesteśmy razem pół roku, jak na razie dobrze nam się układa.

Gość gość
dopiero jak mi powiedzial ze mnie kocha. czyli po 9 miesiacach- jestesmy razem 1,5 roku i oswiadczyl mi sie miesiac temu

Gość gość
Po jakis 3 miesiacach. 8 lat razem, 5 po slubie. Jedyny mezczyzna z jakim spalam.

Gość gość
Po 2 miesiącach i już dwa lata razem.

Gość gość
Na pierwszej wczesniej gadalismy rok przez internet i jak w koncu przyjechal na weekend to nie chcielismy czekac. Mialam mega orgazmy, on tez i tak juz od 6 lat.

Gość gość
gadanie przez internet to poznanie kogoś?? :O

Gość gość
Na pierwszej. Kochalismy sie 5 razy tej nocy..

Gość gość
masz czym się chwalić tania prostytutko

Gość gość
Na piątej randce, znamy się 2 mies i nadal.spotykamy.

Gość gość
Jesli kobieta nie daje na max 3 randce to znaczy ze nie kocha. Jeden dostaje na 1 wiec byl kochany a ten co musi czekac dluzej niz 3 randka to jest byle kim dla kobiety.

Gość gość
A skąd będziesz wiedział ,ze kobieta z którą aktualnie spotykasz się poszła do łóżka z innym na pierwszej randce?

Gość gość
Po 2 tygodniach bycia razem. W maju obchodziliśmy 8 rocznicę a za kilka tygodni zostaniemy rodzicami.

Gość gość
Nie ma reguły kiedy jest właściwy moment. Spałam tylko z dwoma facetami, a jestem trochę po 30. Obu znałam jakiś czas, pierwszego poznawałam rok (choć niezbyt regularnie widywaliśmy sie po koleżeńsku), drugiego poznałam w pracy, tez znałam pare miesiecy zanim poszlismy na randkę. W obu przypadkach poszłam do łóżka po ok. 1,5 miesiąca randkowania, w obu przypadkach to były moje wielkie miłości. Gdy byłam nastolatka, w ogole nie poszłam z chłopakiem do łóżka, nie byłam na to gotowa. Czas pójścia do łóżka zależy od wieku dwojga ludzi i od tego na ile żywią uczucia do siebie (nie mowię o seksie dla seksu). Ja np teraz zauroczyłam sie w mężczyźnie poznanym dwa tygodnie temu, byliśmy na jednej sześciogodzinnej randce (plus to pierwsze spotkanie, które trwało z półtorej godziny). Czuje, ze to moze byc "ten", widze tez, ze jemu zależy i bardzo możliwe ze on myśli podobnie, jak ja. Pragnę bliskości z nim, najchętniej juz polaczylabym sie w fizycznym uniesieniu... Ale nie bede kusić losu. Moze zacznijmy od pocałunków. Dla bezpieczeństwa nie bede go zapraszać do siebie do domu (mieszkam sama), ani szła do niego (mieszka sam), bo czuję takie pożądanie (ducha głownie, ale ciało tez jest niesamowite), ze mogłabym sie nie powstrzymać. Naprawdę nie sadze, by wówczas, gdy dwoje ludzi zauroczyło sie od pierwszego wejrzenia, ktos kogoś nazywał podle "łatwym" bądź "łatwą". Każdy potrafi chyba odróżnić czy miedzy dwojgiem ludzi wytworzyła sie juz emocjonalna bliskość i wspólnota? Tylko wtedy seks ma sens. Jesli sie powstrzymam od zbliżenia to tylko dlatego, by mi seks nie zaburzył poznawania go i nie zamroczyło mnie zupełnie.

Gość gość
Na 1ej. Jestesmy ponad rok. Od przyszlego miesiaca mieszkamy razem.

Gość gość
Ja zawsze na pierwszej randce a z tym co jestem teraz to nie uprawiam seksu mimo, ze jestesmy juz dwa lata. Czekam na slub dopiero wtedy bedzie moglbyc seks.

Gość gość
dziś "od przyszlego miesiąca mieszkamy razem." XXX Dokladnie od momentu jak ze sobą zamieszkacie i będzie Cię miał już w łóżku "na wyciągnięcie ręki" - zacznie się oglądać za innymi. U facetów to norma. Jak już upolowal co chciał- wyrusza na nowe łowy.

Gość gość
Na pierwszej. 7 lat razem

Gość gość
To nawet randka nie była a domówka, znałam go szybciej dwa miesiące, wrocil do kraju, jakaś domówka u znajomych i wylądowalismy w łózku. Wiadomo alkohol.. :O To było dwa lata temu .. od tamtego czasu jestesmy nierozłączni. Dzis jestesmy narzeczenstwem, ja jestem w ciąży. Miałam obawy, ze skoro, ze mna mu tak szybko poszło to z innymi też nie ma oporu, ale z drugiej strony przecież ja zrobiłam to samo, a nigdy szybciej mi sie to nie zdarzyło i nie nazwałabym siebie puszczalską.

Gość gość
na ktorej randce powinno sie isc do lozka?

Gość gość
wszystko zalezy od kobiety.

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość prawikzewsi
Można być razem i nie uprawiać seksu przecież nie wszyscy to lubią.

Gość gość
Jak napisze,ze po 1,5 miesiaca,to ktos moze pomyslec,ze szybko.Ale jak napisze,ze na 45 randce?Spotykalismy sie codziennie.Jestesmy razem ponad 10 lat.

Gość gość
Na drugiej randce, jest moim drugim facetem i jesteśmy ze Sobą do tej pory 2 lata prawie

Gość gość
na pierwszej randce jesteśmy ze sobą już 3 tygodnie

Gość gość
Po 6 miesiącach bycia razem.Jesteśmy ze sobą 40 lat :) To mój jedyny mężczyzna :)

Gość gość
gość dziś -wow już trzy tygodnie?????Toć to tyle co 5 lat,prawie.

Gość gość
na pierwszej, 10 lat razem.

Gość gość
Po pół roku znajomości, nie jestem dziwką żeby puszczać się na pierwszych randkach.