Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Wszystko mi jedno

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze nie raz w życiu będziesz miała wszystkiego dosyć .

Gość gość
Studziuś Kochanie nie mów tak:(

Gość girl1123
Też tak mam, a leki na depresje nie pomagają już wcale :(

Gość gość
To nie ma sensu. Wszystkie po jakimś czasie przestają działać. Życie jest beznadziejne, leki to ukrywają na krótko, (jeśli w ogóle) i znowu jest powrót do rzeczywistości.

Drobne rzeczy cieszą, lecz jest to bardzo ulotne, zbyt krótkotrwałe :( tak naprawdę one nie wnoszą nic do mojego życia. Bo całokształt jest zj****y. Nie mam już nikogo. Wcześniej miałam faceta i to on był moją wiarą w lepszą przyszłość. Zawsze gdy mi było źle myślałam o nim i dawało mi to dużo radości.Jakoś żyło mi się lepiej. Żyłam naszą wspólna przyszłością, a także wspomnieniami. Dzisiaj to już nie ma sensu. Nie ma już nas. Choć mamy ze sobą kontakt, to on już zaczyna mi bardziej wadzić niż wnosić cokolwiek pozytywnego w moim życiu. Wiem jedno. On jest oszustem. Kochałam go jak nikogo nigdy, a on mnie nie kochał.

Gość gość
Studzia i to ostatni niedziel wejdźcie na spis tematów zwłaszcza ty studzia tam ktoś się pod ciebie podszywa

Pewnie masz zaburzenia osobowości albo stany depresyjne. Też to lekcewazylam do pierwszego okaleczenia które skończyło się szyciem :o