Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożcie bo mam dylemat ;)

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie kobitki ;) Mam na imię Ewa i mam 35 lat. ;) Jestem szczęśliwą mamą czwórki dzieci :P Michalina 15 lat , Kacper 12 lat , Iwona 8 lat a Fabian 7 ;) okazało się , że bocian sprawił nam jeszcze jedną niespodziankę... Będziemy mieli jeszcze jednego bobaska , nie znamy jeszcze płci . Nigdy wybór imienia nie był dla nas problemem , zawsze mogliśmy się dogadać ;) A teraz jest odwrotnie ;/ Nie lubimy imion popularnych... Mi się podoba Aurelia, Dagmara i Julian , mężowi Lena i Gabriel ;) Dziewczynki obstawiają Luizę , Otylię albo Aleksandra ( Olek) .Natomiast chłopcy chcą mieć brata Mateusza albo siostrę Malwinę lub Milenę :D Jest jeszcze sprawa dziadków , którzy zawsze pomagali w wyborze imion dla wnuków... ;) Dziadkowie są w zmowie i przedstawili takie propozycje : Kubuś , Julianna, Marysia,Eulalia, Anastazja , Magdalena , Jaśminka ;) Kurcze , powiem wam szczerze , że każde z tych imion mi się podoba i nie wiem co mam robić... Może wy coś poradzicie , które wam się podobają ;) Pomóżcie !!!

Gość gość
Dylemat jest jak się wybiera między opcją a i opcją b. To co opisałaś to problem. :) Mi się zawsze podobały dwa imiona - Zofia i Adam. Buziole :)

Gość gość
Dagmara i Julian :-)

Gość gość
Tak to prawda to poważny problem , a jeżeli miałabyś /Mielibyście wybierać z posród tych :) ?

Gość gość
alescie jeb.nieci. kasa poleci ladna z 500plus. Aurora, jak krążownik

Gość gość
Kafeteria to dobre imie