Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożcie bo mam dylemat...

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie kobitki ;) Mam na imię Ewa i mam 35 lat. ;) Jestem szczęśliwą mamą czwórki dzieci ;P Michalina 15 lat , Kacper 12 lat , Iwona 8 lat a Fabian 7 ;) okazało się , że bocian sprawił nam jeszcze jedną niespodziankę... Będziemy mieli jeszcze jednego bobaska , nie znamy jeszcze płci . Nigdy wybór imienia nie był dla nas problemem , zawsze mogliśmy się dogadać ;) A teraz jest odwrotnie ;/ Nie lubimy imion popularnych... Mi się podoba Aurelia, Dagmara i Julian , mężowi Lena i Gabriel :p Dziewczynki obstawiają Luizę , Otylię albo Aleksandra ( Olek) .Natomiast chłopcy chcą mieć brata Mateusza albo siostrę Malwinę lub Milenę :D Jest jeszcze sprawa dziadków , którzy zawsze pomagali w wyborze imion dla wnuków... ;) Dziadkowie są w zmowie i przedstawili takie propozycje : Kubuś , Julianna, Marysia,Eulalia, Anastazja , Magdalena , Jaśminka ;)Kurcze , powiem wam szczerze , że każde z tych imion mi się podoba i nie wiem co mam robić... Może wy coś poradzicie , które wam się podobają ;) Pomóżcie !!! Rodzę w grudniu ;)

Gość gość
OMG ale musisz miec rozjechana psit e

Gość gość
O jeju na prawdę nie wiem co niektórzy ludzie mają z głową, mówię o komentarzu wyżej... Przyszło Ci do głowy , że jest także poród przez tzw. Cesarskie cięcie ???

Gość gość
My czekamy na Julka, polecam to imie:)

Gość gość
Niepotrzebnie zadałaś takie pytanie, ponieważ ludzie Ci jeszcze bardziej namącą ;P Skoro jesteś gotowa posłuchać rad obcych bab niż pomysłów męża/dzieci/dziadków to gratulacje :p

Gość gość
zróbcie losowanie. Imiona ładne.

Gość gość
Zaczekajcie, az będziecie znać płeć, to zawęzi wasz wybór. Mnie sie podobaj Aurelia i Anastazja, a dla chłopca Aleksander i to imię wybrałam dla syna.

Gość gość
Mam nadzieje ze macie kase na wychowanie tylu dzieci.

Gość gość
pewnie mają kasę plus 500+. :-)

Mnie się zawsze najbardziej podobały dla chłopców takie słowiańskie imiona typu Maciek czy Ziemowit (poważnie), za to dla dziewczynek najładniej dla mnie brzmi Diana i wszystkie typu Anna, Joanna, Zuzanna.

Gość gość
Mam nadzieję że dostaniecie 500+ na te dzieci a za kilka lat życzę wam 1500zł na każde z nich! Niech się rodzą dzieciaczki Polacy GÓRĄ! WSZYSTKIE MI SIE PODOBAJĄ!

Gość gość
Ja pierdziele. Piątka dzieci :o Podejrzewam, ze przez te 15 lat nigdy nie pracowalas. A mąż tyra na siedem osób a teraz będzie tyral na osiem. Masakra :o

Gość gość
Tfu tyra na 6 a będzie na 7. To i tak masakra :o

Gość gość
proponuję zajść w kolejne ciąże i wykorzystać każde z proponowanych imion :D a tak na serio naprawdę wolisz rady obcych ludzi od pomysłów rodziny?

Gość gość
Bardzo fajna ekipe masz. Mi sie bardzo podoba imie Aurelia i Aleksander. No i Jasmina jest pieknie. My mamy Maryle, Mikolaja i Mieszka

Gość gość
piszesz, że nie lubisz imion popularnych.. Lena w zeszłym roku była na miejscu 2 najczęściej nadawanych imion wśród dziewczynek, Jakub na miejscu 1. (już od wielu wielu lat więc na pewno zauważyłaś). Aleksander też jest popularny ostatnio (miejsce 7.), nie podoba mi się tutaj zdrobnienie Olek, Mateusz dość popularny (miejsce 17), tutaj nie znoszę zdrobnienia Mati.. Julianna może nie jest popularna ale Julia od wielu lat na miejscu pierwszy a i tak w końcu Julianka będzie Julką, dla mnie bez sensu. Maria miejsce 13, nie lubię zdrobnienia Marysia. Pozostałe imiona są ładne.. Dla dziewczynki najbardziej podoba mi się Dagmara, Aurelia również ładne, Milena - mam dość wszelkich -Lenek, Magda i Malwina może być, Jaśmina bardzo ładne :) Nastka na nie. Luiza jest ładne (a może Eliza?) Dla chłopca widzę tu mało propozycji.. Julian jest ładne, Gabryś raczej nie.

Gość gość
Aurelia jest sliczne bo moja coreczka tak ma na imie :)