Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką śmierć wybieracje palenie żywcem czy topienie w kwasie

Polecane posty

Gość gość

jak w temacje?

Gość takajednaMagda89
Hej, mam na imię Magda, zdecydowanie wybieram spalenie! Ja od dawna fantazjuje na temat spalenie się żywcem... Wyobrażam sobie to jakoś na totalnym odludziu tak że stoję boso na drewnie i innych śmieciach, pod stopami mam trochę węgla, stoję przy drzewie lub jakimś słupie, przywiązuję się w kostkach, kolanach w pasie, pod piersią o ile się uda, przykuwam 1 rękę kajdankami (wcześniej bym się zakneblowała), w 2giej ręce trzymam płonącą pochodnię... podkładam ogień pod stos i nie mam żadnej możliwości ucieczki... Jestem ubrana w kilka warstw ubrań, ponasączanych czymś łatwopalnym, więc w ramach rozpalania stosu będę miała przypiekane coraz mocniej stopy (pewno się już popłaczę!) a dopiero gdy te zostaną w pełni objęte przez ogień i zaczną palić się na mnie spodnie i leginsy po chwili stanę cała w płomieniach i jak się spodziewam niebawem umrę w okropnych męczarniach... Mam nadzieję że odpowiedziałam wyczerpująco. Pytania lub komentarze co do moich fantazji? pisz na: madzia_gra@.o2.pl Ps. mam 29latek!

Gość gość
również spalenie, paradoksalnie mniej cierpienia :P