Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej znajomej odbilo. Rodzi trzecie dziecko rok po roku!!

Polecane posty

Gość gość

Z pierwszym wpadli ona 88 on 87. Ona 110kg i170cm on 70kg i 160cm:D Wygląda jak wieloryb. Mieszkanie wynajmowane obskórne wszystko pamięta prl. Ona nie pracuje on sprzedawca w mixelectronix plus dorywczo provident. Ale paczka fajek musi byc codziennie. Jedno dziecko z 2013 z listopada drugie z lutego 2015 trzecie z czerwca 2016. Skąd sie takie jelopy biorą??. Oni nie pomyślą ze każde z dzieci moze chciałoby studiować....miec lepiej. Masakra. Do tego ona wygląda jak slonica zadnnego nie karmila cyckiem bo jej się nie chciało i do tego cala trojka jeszcze w pampersach:D ale 500 plus dadzą to pewnie se machnie jeszcze 3je. Biedne dzieci. Naprawde mi ich szkoda.

Gość gość
Dodatkowo na fb wstawia codziennie kilka słit foci swoich dzieci w kazdej pozie i czynności bo nie ma czym się pochwalić. Poprostu aż szkoda gadac.

Gość gość
daj linka do jej fejsika heheheh ;)

Gość gość
Patole! Robią dzieci dla pieniędzy.

Gość gość
Niechby sobie rodzila, byłaby to jej sprawa, gdyby nie to, ze Ty i ja zaplacimy na jej 500 z naszych podatkow, bo tak Kaczor zarzadził.

Gość gość
W czym Ci to przeszkadza?

Gość gość
Zazdroscisz?

Gość gość
Ta z Broniszewic?

Gość gość
Pzreszkadza mi, ze moje pieniądze ida na nieodpowiedzialnych ludzi, zamiast na lepsze cele. Przeszkadzaja mi takze ci, ktorzy oszukuja na podatkach, jezdza na gapę, biora lewe płatne zwolnienia. Rzad nie ma wlasnych pieniedzy, żeby je komus dac, musi je zabrac tobie ( Margaret Thatcher)

Gość gość
W wyszukiwarce jagoda matejko

Gość gość
Mińsk maz

Gość gość
A mnie zastanawia skad Ty takie szczegoly ich zycia znasz,np. To ile ona wazy? Albo ,ze zadnego dziecka nie karmila piersia? Az tak bliska kolezaneczka Jestes? A moze siedzisz w szafie i bacznie obserwumesz jak wyglada jej dzien? Uwazaj, z kim sie zadajesz takim sie stajesz :-) ich sytuacja oraz sposob myslenia na pewno jest nie do pozazdroszczenia ale bardziej nie trawie takich wscibskich ,wrednych bab jak Ty. Zajmij sie swoim zyciem.

Gość gość
I co z tego ze piersią nie karmi?? Rozumiem zo to na kafeterii wyznacNik szczęścia i miłości dla dziecka?? Ważne że są czyste kochane i szczęśliwie i nikt się nad nimi nie znęca. Idiotki!!

Gość gość
Aha i podawanie danych osobowych jest karalne!!! Lepiej się módl żeby ona się nie dowiedziała ze jej tak d**e w necie obrabiasz i używasz jej nazwiska bo się idiotko nie wyplacisz do końca marnego życia

Gość gość
Tobie odbilo autorko,nie masz o czym tematow zakladac? "Z pierwszym wpadli" - doprawdy? Robilas za materac ,ze wiesz o tym? "Paczka fajek musi byc codziennie" - sledzisz go? Stalking jest karalny,wiesz o tym? "Oni nie pomysla(...) siedzisz im w glowach,wiesz co mysla? Lepiej,gorzej ale jakos sobie radza. Tak Cie boli ze 500 plus dostana? "Nie karmila cyckiem bo jej sie nie chcialo" - Powiedziala Ci tak? Masz to nagrane? Wez,nie zmyslaj. "Ona nie pracuje" - tak,przy trojce dzieci lezy i ma rzymskie wakacje. Ciekawe gdzie ma pracowac, zatrudnisz ja z trojgirm dzieci? Jestes ich znajoma? Wypowiadasz sie jak najgorszy,zawistny wrog. Boze ,chron mnie i moja rodzine przed takim kolezankami, I jak wyzej,nie masz prawa podawac publicznie,bez jej zgody jej danyxh osobowych. Chcialabym zeby tu zajrzala i dowiedziala sie jaka ma kolezanke.

Gość gość
A dlaczego ich dzieci mają nie studiować? Najgorsza te fajki, a reszta... w moim otoczeniu dzieciom z kasy tak się we łbach poprzewracało (moim nieco też), że może lepiej jak rodzina jest biedniejsza, ale uczciwa.

Gość gość
Strach kogos do domu wpuscic bo zaraz na kafe bedzie temat : " a wiecie,ta moja znajoma to..."

Gość gość
08:16 dokladnie. Dzieci teraz nie szanuja rzeczy,ktore rodzice im kupuja za swoja ciezka prace,zywnosci,ktora jedza, nie szanuja wreszcie innych osob, z dobrobyty sie w doopach poprzewracalo. W klasie mojej corki dzieci teraz jedno na wakacje jedzie do Bulgarii, drugie do Norwegii, trzecie do Stanow..co tam wakacje u dziadkow na wsi czy nasze polskie morze.

Gość gość
haha, wakacje w Bułgarii to taki luksus, że dzieciom na pewno woda sodowa uderzy do głowy. I zaskoczę cię - mój syn ma wiele rzeczy, które szanuje, bo wiem, że pieniądze nie spadają z nieba. Podobnie szanuje ubrania i jedzenie. To właśnie biedota niczego nie szanuje, bo łatwo przyszło, łatwo poszło. Oni to dostali za darmo, pójdą do pomocy społecznej i dostana nowe.