Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forume analityke

Gęganie wrzuca ktoś kto umie napisać skrypt do omijania filtra antyspamowego

Polecane posty

Gość Forume analityke

bo normalnie user piszący z pomarańczy nie mógłby wysyłać postów częściej niż raz na 60 sekund i do tego takich długich Znam dwóch użytkowników którzy potrafią pisać takie skrypty 1. Smof 2. Cynik Teraz zgadujcie który wrzuca gęsinę :classic_cool:

Gość gość
Cynik.

Gość gość
Mucha, przyjrzyjcie się.

Gość gość
Nie trzeba żadnego skryptu :D 1) wrzucanie kilku postów w ciągu 60 sekund - wystarczy odpalić kilka bramek proxy 2) gęsina wcale nie jest długa, długi to był post robiący Bad Gateway 502. jak załatali Bad Gateway 502 to ograniczyli ilość znaków do 4000 lub 5000, na gęsinę to starczy.

Gość gość
Psuj wysłał 3 odpowiedzi w jednakowym czasie. To on gęgę:-D Sprawdźcie temat, gdzie pisze z Hają

Gość Ciekawska i zaintrygowana
Tak, Cynik wrzuca gęsinę i jednocześnie daje nam skrypt (lub drugi sposób), który ją omija :D My (przebiegły) hero ❤️

Gość gość
gość wczoraj Psuj dwa posty w jednej minucie?smiech.gif X PSuj2015 wczoraj A co w tym dziwnego? X PSuj2015 wczoraj Można i trzy spioch.gif X PSuj2015 wczoraj Może nawet więcej spioch.gif X gość wczoraj Gęś też wbijasz dziadygo bananie? smiech.gif

Gość
Czyli zostaje Smof. Tego się po nim nie spodziewałem ;)

Gość wzruszony czosnek
Cyniku, Ty niedobry, zawsze Cię podejrzewałam o najgorsze 😡 ;)

Gość gość
dziwne:O jest ciekawska nie ma spamuje

Gość wzruszony czosnek
CiZieńka i Ty, też Cię zawsze podejrzewałam o najgorsze 😡 ;)

Gość gość
Psuj wysłał 3 odpowiedzi w jednakowym czasie. x ktoś kto używa niebieskiego nicka może tyle ile zdąży. zalogowany Petrov zakładał o Nowym po kilka tematów w 1 minute. pomarańcz musi odczekać 60 sekund aby wysłać kolejnego posta.

ho.. ho.. w takim razie powinien ząjać pierwsze miejsce na liście rankingowej "eroh.erosi" :D moja bramka potrzebuje czasem ponad minute, aby wmiędlić tu posta.. no cóż, nie każdy może być h.erosem ;)

Gość gość
gość dziś Psuj wysłał 3 odpowiedzi w jednakowym czasie. x ktoś kto używa niebieskiego nicka może tyle ile zdąży. zalogowany Petrov zakładał o Nowym po kilka tematów w 1 minute. pomarańcz musi odczekać 60 sekund aby wysłać kolejnego posta. nnnnnnnnnnnnn Pietolenie o Szopenie. Ostatnio gęś jet wbijana w 4 postach na minutę. Skończ się kompromitować🖐️

Gość Forume analityke
Dlatego właśnie napisałem, że gęsior musi korzystać z jakiegoś skryptu, bo żadna inna niegęgająca pomarańcza tej sztuki nie potrafi 😴

Gość gość
Awaria, Widmo i Psuj jadą z gęsią :)

Gość gość
gość dziś Zademonstruj odpalaj bramki proxy i w jednej minucie wrzuć posty tej samej treści, albo skończ sie ośmieszać idioto.

Gość gość
gęś jest hakerem :D

Gość Forume analityke
gość dziś Skompromitowałeś mnie bezlitośnie, zostaje mi tylko palnąć sobie w łeb. Żegnajcie, kafeterianie 😭

Gość gość
Zademonstruj odpalaj bramki proxy i w jednej minucie wrzuć posty tej samej treści, albo skończ sie ośmieszać idioto. xxxxx ośmieszasz to się ty kretynku

Gość gość
gość dziś Zademonstruj odpalaj bramki proxy i w jednej minucie wrzuć posty tej samej treści, albo skończ sie ośmieszać idioto. xxxxx ośmieszasz to się ty kretynku X Ośmieszyłeś sie debilu z tymi bramkami proxy. Odpalaj starą nokie i z dwóch telefonów chociaż dwa posty wrzuć w jednej minucie. :D

Gość gość
:D

Gość gość
Tablet, komp i telefon. Masz ciulu 3 posty w tym samym czasie

Witajcie;) ustaliliście w końcu kto jest gegaczem? Nie wiem do kogo kierowac oferte wspolpracy . Byłbym zapomniał pozdrowić szlachetnie urodzonych wiec Waszmości ukłon Kredka mameja w Waszą strone a lemingom życze udanego sledztwa

Gość gość
gość dziś Tablet, komp i telefon. Masz ciulu 3 posty w tym samym czasie X Z jednego urządzenia niedojepie miało być. Znowu sie kompromitujesz. Zawołaj kolegów z podstawówki i idź na spacer. :D

Gość gość
demonstruje:D

Gość gość
demonstruje:D

Gość gość
demonstrujesz ale znowu swoją kompromitacje ty zj***e :D