Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, 6 dni spóźnienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój problem polega na tym, że zawsze miałam cykl regularny, aż do pewnego czasu gdy przechodziłam (od początku roku) bardzo duży stres - Od kilku miesięcy spóźnia mi się okres, co chwilę przesuwam datę w kalendarzu aby było stabilnie lecz mimo tego wciąż się spóźnia o 6 dni. Mam dziwne bóle, kłócie które trwa 10 sec i przestaje. Mam wrażenie, że zaraz dostane ale nic z tego. Mój narzeczony bierze aktualnie sterydy (juz sporo czasu) co za tym idzie? Bezpłodność chociaż nie w 100% mimo tego, że zdajemy sobie z tego sprawę uprawiamy seks bez zabezpieczeń. Nie wykonałam jeszcze testu bo chciałabym wiedzieć czy mam się czym stresowac czy po prostu poczekać. Dziękuję z góry za pomoc.

Gość gość
branie sterydów nie powoduje w 100% ze facet jest bezpłodny, przy sterydach mogą być takie skutki uboczne ale nie koniecznie, zależy czy bierze z głowa. polecam isc do ginekologa jak najszybciej, jeżeli jesteś w ciąży to się ciesz chyba nic lepszego człowieka nie może spotkać

Gość gość
Okres zawsze sie spoznia 6 dni? Moze po prostu wydluzyl ci sie cykl. na poczatku np mialas co 25 dni, a teraz 31.....

Gość gość
"Przesuwasz datę w kalendarzu"? A co mają do rzeczy sterydy? To nie antykoncepcja...

Gość gość
myslisz ze jak chlopak bieze sterydy to jest bezplodny , smieszna jestes

Gość gość
Zrób test skoro się nie zabezpieczacie.