Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi lasi,która najpierw gościa nie chciała, a jak się ożenił to wazelina

Polecane posty

Gość gość

Wazelinuje mu na fejsie, lajkuje zdjęcia. Tak się zachowuje osoba która kiedyś kogoś odrzuciła? Teraz robi mu adorację? Nie rozumiem niektórych kobiet. Sama nie wzięła a teraz ma ból dooopy? Znacie takie przypadki?

Gość gość
Wazelinowanie na fejsie i lajkowanie zdjęć nic nie znaczy! Można komuś tak robić a potem nie mówić nawet cześć na ulicy.

Gość gość
bo nie lubi go jako osobe tylko jako zdobycz

Gość gość
w sensie jako zdobycz, czyli sama nie chce a drugiemu też by nie dała? Co do lajkowania na fejsie a potem niemówienia nawet cześć, to hmm może są takie ososby. Ale mi osobiście do głowy by nie przyszło w ogóle wazelinować czy cokolwiek komentować komuś kto miał kiedys nadzieję na związek ze mną albo kręciliśmy lecz nie wyszło. Po co takie zachowanie? Nie chciałam kogoś to teraz nuie będę udawać że jestem wielką przyjaciółką

Gość gość
mnie w ogóle nie bawią zachowania typu wazelinowanie zajętym facetom, nie wyobrażam sobie siebie robiącej coś takiego czy w ogóle cokolwiek tam żartującej żonatemu facetowi czy zajętemu po prostu

Gość gość
Autorko ile ty masz lat? Wypowiedzi i problem na poziomie 1 klasy gimnazjum.

Gość gość
10:32 mam 27 lat :D Dlaczego jak z gimnazjum, ot pytam o to zajwisko, wytłumacz mi bo ja nie rozumiem. Dałaś dajmy na to kosza facetowi, nie był w twoim typie. To co, będziesz mu dawać o sobie znać na fejsie nie waidomo po co? przecież go nie chciałaś? :P