Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co usłyszałyście od rodziny, znajomych na wiesc o waszej ciaży?

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od siebie. Dlugo staralismy sie o dziecko bo 2 lata. Przeszlismy szereg badan pod wzgledem plodnosci min poddalam sie bolesnemu badaniu na drożność jajwodow. W koncu wakacje w Turcji wyluzowanie sprawiły, że udało sie zaszłam w ciaży. Tesciowa moja mama i najbliższe przyjaciólki wiedziały o naszych problemach i badniach. A to co uslyszalam po owieszczeniu widomosci to naprawde jest niepojete. Tylko tesciowa mi pogratulowala i przytulila. Moja mama słyszac ta wiadomosc zrobila nie tegą mine a pare dni pozniej gdy ja widzialam i bylam juz bez meza to tylko mi powiedziala: NA MNIE NIE LICZ JA CI PRZY DZIECKU POMAGAC NIE BEDE-wlasna matka-tosyczna w ogole z nia nie gadam wnuk ma 2 lata i widuje go ona raz na rok. Moja przyjaciolka sie poplakala chyba z zazdrosci bo sami sie starali 10 lat bez skutku i liczyla na to ze my z mezem z nia i jej mezem podejmiemy sie zapłodnienia in vitro. W sesnie razem rozpoczniemy badania itd. Ciekawa jestem jakie byly reakcje u was na nowine o Waszj ciazy.

Gość gość
uśmiechnąłem się, gdy przeczytałem, że zaszłaś w ciążę po wycieczce do Turcji :)

Gość gość
Dla Twojej wiadomosci dziecko jest meza. ma biale wlosy i blekitne oczy wiec raczej oblesnego Turka to dziecko nie moze byc.