Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie lans Anny Lewandowskiej?

Polecane posty

Gość gość

Przecież jako Anna Stachurska nie była znana, zatem nie osiągnęła sławy dzięki sobie samej.

Gość prawictwo pospolite 152
nie interesuje mnie jej osoba . tzn nie staje mi na jej widok Znacznie bardziej od lewandowskiej podoba mi się MArta Wierzbicka

Znana może nie była ale jednak sama w sporcie też dużo osiągnęła, wiadomo że Lewy jest gwiazda i dzięki niemu ona też jest na świeczniku, ale nie jest pustą laleczką przy boku piłkarza tylko sportowcem i za to ją cenię.

Gość gość
Gdyby była utalentowanym sportowcem, świat by o niej słyszał. Kiedyś żona Błaszczykowskiego powiedziała, że mąż jest sławny, a nie ona. Tutaj Anna chce górować i wszędzie się promuje, udaje ekspertkę od wszystkiego.

a blaszczykowski niby jest sławny ? To zwykly pilkarzyna który nie dorasta do pięt Cristiano Ronaldo

Gość gość
Błaszczykowski nie reklamuje wszystkiego co popadnie

zaden polski pilkarz poza Lewandowskim nie jest sławny Zapytaj przechodnia w Brazyli czy w Japonii czy zna piszczka to cie wysmieje.. Powie ze zna Neymara , Ronaldo , messiego , Suareza, Puyola , Kakę

na świecie Blaszczxykowski jest anonimowy . Tylko w Polsce go znają i może w niemczech , bo tam gra Ale w hiszpani nikt nie slyszał o blaszczykowskim , w Angli tez nie mają pojęcia co to za jeden ..

Znasz Roberta Mateję .. Tak znam , to sławny skoczek hehe Tak samo jest z błaszczykowskim .. Kto go zna ? NIkt