Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można mówić o pedofilii, gdy dziewczyna ma cycki, jak arbuzy?

Polecane posty

Gość gość

Pedofilia to jest wtedy, jak ktoś interesuje się płaską dziewczynką 140 wzrostu bez stałych zębów. Jak ktoś widzi laskę z biustem, którym można udusić, tyłkiem, jak po dwóch latach na siłowni i na to nie reaguje podnieceniem to wtedy ma zaburzenia.

Gość prawictwo pospolite 152
o kobiecosci stanową biodra a nie cycki co z tego ze ma duzy biust jak w biodrach tylko 80 cm i wygląda ciągle jak chłopak z cyckami Nawet gdyby odcieli w tym filmikui głowę to widziałbym ze to dorosła kobieta , a nie 14 latka https://www.youtube.com/watch?v=XNq9ALzwM3A Przeciez po figurze od razu widać ..

Gość gość
Tak, to prawda, o biodrach też zapomniałem wspomnieć. Możecie uwzględnić, że biodra szerokie oczywiście też muszą być.

ta z youtube ktorą wkleiłem ma 93 cm w biodrach

Gość gość
rozmowa dwóch kretynów prawików teoretyków :D zdajecie sobie sprawę z tego jak żałośni jesteście?

bo u kobiet cyccki rozwijają sie nawet w wieku 11 lat . .Pamietam jak byłem w podstawowce to jedna taka miala cyce jak donice , wieksze niz niejedna dorosła ale co z tego jak w biodrach ciagle jej brakowało centrymetrów . Biodra u kobiet rozwijają sie pozniej i to one swiadczą o tym czy kobieta jest dorosła czy ciagle dziecko i nie jest mozliwe by 14 latka miala takie biodra jak ta panna z youtube ..

rozmowa dwóch kretynów prawików teoretyków smiech.gif zdajecie sobie sprawę z tego jak żałośni jesteście? czyżby głos zdesperowanej 95 kilogramowej słonicy ? a moze 120 Kg ?

Gość gość
nie żałosny nieudaczniku :D pudło, nie jestem kobietą, a więc tym bardziej grubą. natomiast śmieszą mnie tacy nieudacznicy jak ty, którzy jedyne cycki widzieli w necie albo przypadkiem u mamusi pod prysznicem

czyli jesteś fanem grubych 100 kg bab .. hehe widziałęm

słuchaj ja potrafie rozpoznac dziecko od dorosłej przeciez to proste jak but .. Nawet jakby baba miala na głowie torbę to itak wiedziałbym czy ma 14 lat czy 19 wiec mnie w konia nie da sie zrobić, NAwet nie potrzebuje jej dowodu osobistego , by widzieć czy ściemnia ze jest dorosła

trzeba być debilem by nie wiedziec ze jak taka 14 lata sie rozbierze i widać na oko ze w biodrach nie ma 90 cm to od razu wiadomo ze to dziecko jeszcze

Gość gość
kretyn myśli, że wie cokolwiek o kobietach, bo przez całe dorosłe życie wali konia do p****li wyborne :D

proszę https://www.youtube.com/v/34SIiwmbt_c& nie potrzebuje jej dowodu by wiedziec ze ukonczyła 18 lat mimo ze biust mały i co z tego ze mały ? I tak wiadomo osiagnęła wiek dopuszczający ją do seksu

Gość gość
Ja mam ponad 40 lat i 90 cm w biodrach, sylwetka szczupła. Za to w biuście mam 104 cm. Według teorii prawictwa jestem dzieckiem??a to dobre :-)

Gość gość
Co z tego debilu, że ma cyce jak arbuzy i szerokie biodra skoro to jeszcze dziewczynka, która czuje i myśli jak dziecko? Takim cwelom powinno się obcinać jaja...

Takim cwelom powinno się obcinać jaja... nie masz żadnych innych argumentów ,dlatego straszysz obcinaniem klejnotów ?

Gość gość
12:41 jedyny normalny mezczyzna w tym temacie. tyle.

koscioł też straszy katolików piekłem , ty straszysz obcninaniem jaj Naprawdę myślisz ze madrzejsi ludzie dadzą sie zastraszyć?

jedyne co w tym temacie jest dobre , to propozycje strojów na lato :classic_cool: