Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wazniejsze dla rozwoju dziecka,******** swiezym powietrzu czy zabawy w domu?

Polecane posty

Gość gość

Co wazniejsze dla rozwoju dziecka,******** swiezym powietrzu czy zabawy w domu?

Gość gość
Głupie pytanie. Wszystko. I zależnie co się z dzieckiem robi!

Gość gość
Tu autorka, nie wiem, dlaczego nie wyswietla tresc mojego postu

Gość gość
zabawy na swiezym powietrzu, nie mozna dzicko w domu kisic bo bedzie chorowalo.

Gość gość
Nie wyswietka sie moj post, wiec napisze w skrocie. Chodzi o to, ze odkad jest cieplo, corka chce byc ylko na dworze, spedza tam kilka godzin dziennie. Wszystkie zabawy w domu klockami, ukladankami, lego, ktore wczesniej uwielbiala i robila w nich postepy, teraz poszly w las, wszystko lezy w pudlach. woli piaskownice, rowerek, taczke, podlewamie kwiatow. Czasem sie zastanawiam, czy to dobrze. Ma 1,5 roku.

Gość gość
Możecie coś układać na kocu jak już bardzo chcesz, ale jeśli dziecko chce się ciągle ruszać, to znaczy, że tego potrzebuje. Dla mnie to wydumany problem. Przyjdzie jesień, to znów będzie robiła postępy w układaniu klocków. To chyba nic strasznego, że w trakcie lata będzie miała małą przerwę?

Gość gość
jak jest lato to tylko dwór i zabawy z innymi rówieśnikami ! poza tym dziecku musi się wybiegać i wyszaleć. Jak przychodzi zima wtedy przychodzi czas na siedzenie w domu i ,,mądre'' zabawy typu robienie ksiezeczek z zadaniami, klocki i czytanie bajek, a jak chcesz w lecie dziecku zabronić wychodzenia ? przecież ono uschnie w domu jak niepodlewany kwiat. Na wszystko jest pora, na bieganie wiosna i lato, a na ambitniejsze zabawy jesień i zima. Tak przynajmniej jest u mnie :)