Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to że większość ginekologów to faceci jest chore

Polecane posty

Gość gość

gdzie facet na ginekologa :o kobiety powinny tylko nimi być, niektóre baby nawet sporo specjalnie chodzi do facetów bo woli jak facet im grzepie w pipce:D

Gość gość
A wlasnie ze dobrze bo baby strasznie badają

Gość gość
ja nie wiem skad takie przekonanie ze baby nieczule badaja. moze te stare babole tak, ja mam lekarke mlodziutka max 35 i zawsze delikatnie bada, az przesadnie instruuje co sie bedzie zaraz dziac, a przeciez nie jestem z porcelany ani tez dziewica.

Gość gość
a jak partner wklada c***a do pipy to chyba was nie boli co

Gość MłodyLekarzWaw
Drogie panie,uwierzcie mi ze po paru latach praktyki kontekst intymny jest ostaniom rzeczą o jakiej myśli lekarz .

Gość gość
dla mnie faceta tez jest dziwne ze kobiety w tym zona chodzi do faceta, ja teoretycznie wiem ze to lekarz i bada dla zdrowia, taka jaego praca, ale nigdy nie uwierzę ze faceci ginekolodzy nie sa zadowoleni jak przyjdzie do nich laska mloda zgrabna, pokaze cipke, on wlozy w nia palce itp., przecież gin poza tym ze to lekarz to przecież facet, a facet jak to facet, co z tego ze ogladnie tyle piczek jak kazda laska jest inna. mam kolezanke urody modelki, przepiekna i kiedyś mi powiedziała na imprezie ze czula jak ginowi stoi bo się o nia otarl wiec mówcie co chcecie, ona była w szoku

Gość gość
A jak bada ginekolog?

Gość gość
Mezczyzna bada delikatnie a baba brutalnie, sama sie przekonałam to mi nie p********e teraz ze jest inaczej

Gość gość
one myślą że jak facet ginekolog to już mu nie stoi i w ogóle ma amputowane jaja