Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie znajde przepis zeby zucic urok milosny samemu na dziewczyne ktora kocham?

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakies strony lub przepisy ktore sa sprawdzone ?

Gość gość
Urok, czy zaklęcie, czy jak to zwał rzuca się tylko samemu. Wszyscy, którzy zapewniają, że mogą to zrobić w Twoim imieniu to oszuści, albo nie mają zielonego pojęcia. Musisz ulać swojej krwi, w tej konkretnej intencji i nie może być to przypadkowe skaleczenie. Zranić się, krew spalić jako ofiarę. Najłatwiej spalić ją na ostrzu, ale to już jak Ci fantazja podpowie. Poprosić o pomoc w omamieniu dziewczyny. Kogo poprosić, chyba wiesz. Powinieneś w trakcie mieć wizerunek tej dziewczyny przed oczyma, najlepiej zdjęcie. NIe dziekuj, nie wyświadczam Ci przysługi.

Gość gość
Na kafeterii ogłaszają się tylko osoby, które chcą zarobić, a o magii wiedzą niewiele. Mogę Wam opisać jak to było w moim przypadku, edytamn małpa gazeta.pl . Trzeba tylko pamiętać, ze z magią nie ma żartów. Mój teraz jest aż za bardzo uzależniony ode mnie. co jest trochę denerwujące, czasem zastanawiam się czy było warto...ale prawdziwego zaklęcia ponoć nie da się ściągnąć

Gość gość
Rytuały najlepiej odprawiać samemu ale trzeba wcześniej zasięgnąć opinii eksperta, mnie pomogła wróżka ze strony wrozkadiana.pl