Gość Lotos12345 Napisano Czerwiec 8, 2016 Witam od razu zaznacze ze aktualnie jestem za granica i nie moge zrobic na chwile obecna zadnych badan,doskwiera mi pewien bol i prosze o pomoc w "diagnozie teoretycznej" a mianowicie nie wiem jak dokladnie opisac to miejsce zalozmy ze w srodkowej czesci pomiedzy mostkiem a pepkiem i od tego srodka gdzies 3,4 cm w prawo,dokladnie w niczym mi ten bol nie przeszkadza nie mam zadnej zgagi ani nic w tym stylu ,bol pojawia sie kiedy" pukne " w to miejsce,jest to bardzo dziwne poniewaz jesli dotykam tego miejsca nic nie czuje,jesli naciskam takze praktycznie nic nie czuje(chyba ze bardzo mocno nacisne) a kiedy zegne kciuk i doslownie pukne w to miejsce czuje bol ktory rozchodzi sie do miejsca pomiedzy mostkiem a pepkiem. Kiedy leze gdzies z godz ,wstane i znow pukam w to miejsce bolu nie ma i sam nie wiem co myslec,dodam ze duzo cwicze i moja praca takze potrzebuje wysilku fizycznego do tego caly czas stoj***ardzo prosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach